30 octombrie 2010

Micul Gigant - mezinul Edimax




     Sunt de părere că de cele mai multe ori nu mărimea contează și uite că și cei de la Edimax îmi împărtășesc opinia.
     Când spui Edimax te aștepți la produse de înaltă performanță pentru că ei au ridicat standardul din ce în ce mai mult. Mai nou, au revoluționat domeniul wireless prin fabricarea celui mai mic adaptor wireless pe USB -  EW-7811Un. Acest tip de adaptor wireless este un fel de furnică care are atâta putere încât poate să ducă în spate ceva de 10 ori mai mare decât greutatea ei.

Cine a spus că lucrurile mari sunt mai bune decât cele mici, probabil nu a văzut noul membru al familiei Edimax. În prezent, s-au dezvoltat atât de multe dispozitive încât ne împiedicăm de ele peste tot prin casă. De aceea, noul „trend” în materie de tehnologie este „cât mai deștept într-o carcasă cât mai mică”. De asemenea, pentru că cei mai mulți dintre noi sunt mai tot timpul pe drumuri, avem nevoie să ne dezlegăm de fire. Pentru asta, s-a dezvoltat tehnologia wireless. Pentru că ne-am săturat de aglomerație în casă, s-a inventat EW-7811 Un. Acest adaptor wireless este, fără niciun fel de glumă, cât o monedă de 5 bani. Acum că v-am zis asta probabil vă gândiți că este la fel de valoros ca și moneda cu care l-am comparat. Dar să știți că așa cum nu poți cumpăra o pâine fără 5 bani, nici nu poți avea acces la internet cu o viteza de transmisie a datelor de aproximativ 150Mbps fără noul EW-7811 Un. Vi se pare mult în comparație cu un adaptor wireless obișnuit nu-i așa? Ei bine...probabil așa ziceați și atunci când a fost scos pe piață primul laptop, fiind mai mic decât cutia de monitor. Sunteți curioși de ce mai face acest micuț? Trebuie să știți că este foarte nărăvaș. Pe lângă faptul că aleargă cu o viteză foarte mare, este de asemenea capabil să reducă simțitor zonele fără semnal având o rază de acoperire de până la 3 ori mai mare față de un adaptor 11g.

Cum aș putea să mă folosesc de el? Păi dacă nu aș avea un latop și aș primi cadou un astfel de adaptor cu siguranță a doua zi la prima oră m-aș înființa la coadă la laptop-uri. Păi ce rost are să stai cu fundul pe scaun toată ziua pentru că vrei să navighezi pe internet, când poți să stai în orice colț al casei și să navighezi cu aceeasi viteză pe internet? În plus, m-aș gândi la cât spațiu aș economisi în casă. Când văd câte fire înșirate prin toată casa îmi vine să evadez de acolo, însă cu noul adaptor aș putea spune adio fire din căsuța mea.

De asemenea, pentru că sunt destul de aiurită probabil ar trebui să îi găsesc un loc să nu-l pierd. Astfel...unde ar i-ar fi cel mai bine unei bijuterii tehnologice decât într-o cutie de bijuterii? Hmm...ăsta ar fi un motiv să-mi cumpăr mai multe bijuterii nu? Asta ca să nu se plictisească micuțul..nu că mi-ar plăcea mie să-mi cumpăr accesorii. :D Așadar...dacă ești fată...adaptorul wireless EW-7811 Un este un must-have. Cu o așa scuză, prietenul/soțul sau logodnicul n-ar trebui să comenteze nimic :)). Dar acest adaptor nu este un must-have numai pentru fete ci și pentru băieții care vor să fie în pas cu moda IT, că despre moda hainelor voi nu prea sunteți interesați. :D

Aoleu haideți că nu mai vorbesc despre acest adaptor wireless pentru că laptopul meu deja a poftit la el! I-am explicat eu că o să-i scape Moșului din tolbă în seara de Craciun, dar el...„Batman! Batman!” :))...îl vrea acum!
EdX vă recomandă acest              adaptor wireless.
       




          
                                 Acest articol participă la etapa nr 20, din concursul SuperBlog.

29 octombrie 2010

Importanța blogosferei și meritul de a fi blogger

Asterix și Obelix într-o cârciumă la un pahar de vorbă:

 ( Menționez că Asterix este un Eu fictiv, dar ideile despre blogosferă și ideea de a fi blogger sunt ale mele în totalitate)

- Băi Obelix, de astăzi m-am decis să mă exprim online.
- Ce mă ai intrat și tu în rândul lumii? Ți-ai băgat internet?
-Ei bine...da! Poți să râzi cât vrei dar eu pot să fac pariu cu tine că sunt mai cunoscut în online decât tine.
- Da, da sigur! Știi câți prieteni am eu pe Facebook? De Twitter nici nu mai vorbesc. Abia așteaptă prietenii mei să le mai spun ce am mai făcut.
- Da ma da...am văzut...tu toată ziua stai pe Mess, pe Twitter și pe Facebook! Altceva mai știi să faci?
- Da...mai navighez pe google din când în când, mai citesc un ziar online, alea alea.
- Da mă dar eu stau și pe Mess, sunt utilizator și de Facebook și Twitter și MySpace dar sunt în același timp si blogger. Sâc! Sunt mai tare decât tine!
- Cum adică ești blogger mă? Ce înseamnă asta? Că ești bleg?
- Ia uite frate cine râdea de mine!!!Parcă ai fi un copil de 5 ani care nu știe de unde vin copii! Hahaha. Un blogger este un jurnalist fără diplomă care are un site online pe care scrie ce vrea.
- Mare chestie! Pot să scriu și eu ce vreau pe mess!
- Da mă, dar nu e același lucru! Pe mess te poți adresa unei singure persoane!Însă pe blog îți poți exprima sentimentele către toți care îți accesează pagina, fie ei și oameni necunoscuți. Un blog este un fel de jurnal online pe care îl arăți tuturor! Acolo ai libertate totală..nu ești constrâns deloc! Poți să scrii despre orice îți trece prin minte.Poți să te revolți sau să fii de acord cu ceva. Poți să îți exprimi sentimentele fără să te tragă nimeni la răspundere!
- Mă...este într-adevăr poate mă fac și eu blogger!
- Da..poți să îți faci și tu blog însă deși pare foarte ușor trebuie să ai anumite competențe. Nu spun că trebuie să fii talentat pentru că așa cum spune Arghezi, pentru a face ceva ai nevoie de 10% talent și 90% muncă. Însă, trebuie să știi să scrii corect gramatical și să să vorbești coerent, de fapt să scrii coerent pentru a te putea înțelege cititorii. De asemenea,trebuie să ai idei bune pentru a fi plăcut și a face ca cititorii să devină fideli.
- Și ce mă crezi că eu nu sunt în stare de așa ceva?
- Habar n-am...dar parcă nu te văd pe tine blogger. În plus...tu ești genul care vrea să fie în top de la început! Și în blogosferă nu ajungi în top doar pentru că esti tu mare supererou!
- Blogosferă?
- Da...comunitatea blogurilor. Așa cum ți-am spus despre blog că este un jurnal public, blogosfera le reunește pe toate, formând un jurnalul tuturor bloggerilor
- Bine bine...mi-ai spus câte ceva despre fiecare dar nu mi-ai spus ce reprezintă acestea pentru tine. Ce înseamnă pentru tine să fii blogger?
- Păi așa cum ți-am mai zis, a fi blogger înseamnă pentru mine a fi liber. E ca și cum m-aș destainui unor prieteni care mă ascultă (mă citesc) și îmi dau sfaturi prin intermediul comentariilor. De asemenea, știu că prin articolele mele îi influențez pe ceilalți și ei la rândul lor mă influențează pe mine. Asta înseamnă învățare continuă.
- Ok...dar ca să înveți ceva poți să dai un search pe Google?
-Da, dar una este să vezi niște lucruri prezentate în mod obiectiv, și alta este să citești un blog în care cel care scrie se implică afectiv. Un blog este mult mai primitor decât un site de știri de exemplu. Dar astea nu sunt singurele lucruri care m-au determinat să devin blogger. Un blog îți poate aduce un venit. Este ca un job pe care îl practici din plăcere, fără să fii obligat de nimeni și totodată să primești bani de pe urma lui. E tare asta nu? De asemenea, o să vezi că, în câțiva ani oamenii or să se îndrepte în număr cât mai mare pe blogosferă și vor devora informațiile ei. Dacă ești bine-informat și ai și un stil de a scrie atrăgător, atunci poți ajunge în topul celor mai tari bloggeri. Eu muncesc mult să ajung acolo. Până acum, visul meu era să am un cufăr în care să adun toate gândurile, amintirile și visele. Acum că acest vis mi s-a îndeplinit, văd cum evoluez zi de zi și parcă sunt din ce în ce mai mândru de mine. Până să am blogul habar n-aveam de această latură a mea...dar uite...am căpătat încredere în mine și știu că într-o zi voi ajunge să fiu un model pentru noii bloggeri.
- Măi Asterix...habar n-aveam despre latura asta a ta profundă. Când mi-ai zis că ești blogger m-am gândit că este ceva la modă și cum te știu eu pe tine că vrei să fii mereu în trend m-am gândit că este doar un moft. Dar văd că acest simplu blog te-a schimbat..și te-a schimbat în bine!Dar blogosfera ce reprezintă pentru tine? că asta nu te-am întrebat.
- Păi...ai citit Moromeții?
- Da normal! Cine nu a citit?!
- Știi cum se strângeau toți țăranii în Poiana lui Iocan și discutau câte-n lună și în stele? Ei bine...blogosfera este un fel de Poiana lui Iocan :)). Este o sursă nelimitată de informații și păreri sincere ale unor oameni simpli. Dacă am nevoie de vreo informație mai întâi caut acolo. Dacă vreau să aflu despre noutățile muzicale, caut pe un blog sau dacă vreau să vad ce noi tehnologii au apărut caut un blog de IT. Înțelegi? Blogosfera este pentru mine o enciclopedie care nu se mai termină niciodată.
- Băi să știi că ești tare! Bine sunt puțin amețit de la miedul asta că altfel nu te complimentam eu chiar așa. Dar uite că mă bucur că mi-ai deschis și mie mintea așa. Eu nu aflasem de partea asta a Internetului.
- Mă mir...că de obicei tu le știi pe toate!
- Da mă bine că ești tu deștept, blogger-ule care ești!

Acest articol a fost scris pentru etapa nr 19 din concursul Superblog

28 octombrie 2010

Plimbă-te în online cu ASUS Lamborghini VX6

- Salut! Bine ai venit pe la mine! Tocmai voiam să te sunt să-ți arăt ce mi-am luat!

- Ia uimește-mă!

- Bai sunt super fericită! Mi-am luat un super Lamborghini !

- Poftim? Ce ai câștigat la loto și nu mi-ai zis? Sau n-am auzit bine! Unde îl ții că în garaj văd că se odihnește tot bătrânul Logan!

- Doooamne! Cum să-l țin băi în garaj? Vrei să rămân fără el? Hai în casă să ți-l arăt?

- Aa...ai trecut iar pe la standul de jucării și ți-ai achiziționat o mașinuță? Ce naiba nu puteai să zici de la început așa? Vrei să fac infarct pentru o jucărie?

- Nu mi-am luat nicio jucărie măi...este mai degrabă o bijuterie!

- Hai că deja mă enervezi! Zici că nu vorbim în aceeași limbă!

- Păi normal că nu vorbim aceeași limbă din moment ce tu ai rămas din nou în urmă cu tehnologia! Uite-l cum stă el mândru pe birou!

- Aaa...deși are un design foarte deosebil, consider că un notebook este mult mai bun decât un netbook!
-Pfff..hai că nu știi despre ce vorbești! Ești în urmă rău de tot cu tehnologia! Tu n-ai auzit că mai nou, un netbook poate fi aproape la fel de puternic precum un notebook? Haide să-ți povestesc câte ceva despre netbook-ul Lamborghini VX6 și dup-aia rămâne la latitudinea ta dacă îți schimbi sau nu părerea despre performantele unui astfel de micuț.

- Ok...te ascult...știi bine că sunt deschis la noi opinii.

- Păi în primul rând, hai să-ți spun câte ceva despre design și mărime. Știi bine că eu nu pot pleca nicăieri fără laptop. Știi bine că întotdeauna mă plângeam de vechiul notebook că e prea greu și mi-am rupt spatele. Acum cu noul meu netbook nici n-o să mă mai doară spatele pentru că are o greutate de doar 1.5 kg, având o baterie cu 6 celule și nici n-o să mai fie nevoie să car după mine încă o gentă. Acum îl pot băga în geantă și voi mai avea loc și de alte lucruri de care am nevoie pentru că ASUS Lamborghini are 297 lungime, 204 lățime și 28.67 grosime mm . Ecranul are 12.1 inci, iluminare cu LED, WXGA HD și un diamentru de 1366x768.

- Da...într-adevăr mărimea este un avantaj. Dar încă nu mi-ai spus nimic despre ce poate această jucărie.

- Când vei afla ce poate n-o s-o mai numești jucărie și o să mă invidiezi că dețin așa ceva! După cum știi cei de la ASUS sunt foarte interesați să scoată pe piață doar produse de înaltă calitate. Aceasta este o regulă a lor din care nici Noul ASUS Lamborghini VX6 nu face o excepție. Dotat cu un procesor Intel® Atom™ D525 (dual core, 1.8GHz)/Intel® NM10, VX6 oferă o putere de calcul fără comparație pentru un netbook de doar 12 inch. De asemenea, micuțul meu performează la capitolul multimedia datorită  implementării celei de-a doua generații a soluției video NVIDIA ION. VX6 este astfel caracterizat unete de înaltă definiție
Difuzoare Stereo, tehnologie Bang & Olufsen ICEpower plus Microfon intern. Nu în ultimul rând, dacă plec din țară și i se face mamei dor de mine mă poate vedea pe camera web de 1.3 megapixeli. VX6 este totodată dotat și cu tehnologia  NVIDIA Optimus capabilă să comute în timp real între grafica integrată și cea dedicată pentru a asigura performanțele video optime și o autonomie mai mare. Astfel, cu ajutorul acestei plăci video, dar și a tehnologiei Bang & Olufsen ICEpower de care îți spuneam mai devreme ma pot juca și pot vedea filme de înaltă definiție. Însă, dacă vreau să mă simt ca la cinema, pot conecta netbookul la un televizor cu diagonala mare prin intermediul ieșirii HDMI.

- Mă...ce să mai...ai avut dreptate într-adevăr când ai zis că un netbook se apropie vertiginos de performanțele unui notebook.

- Stai..nu te grăbi că nu ți-am spus tot.

- Mai face și altceva în afară de ce mi-ai zis? Deja sunt impresionat...nu știu ce ar mai fi de zis!

- Pai tu crezi că se numește Lamborghini degeaba? Preluând design-ul roadster-ului Lamborghini Murcielago LP640, netbook-ul este foarte pregătit pentru curse dar și pentru viteză, asemenea unui Lamborghini autentic. Asemenea unei super mașini cu sigla brandului Lamborghini, aspectul premium al netbookului este caracterizat prin lux și performanță. Carcasa netbookului este după cum vezi foarte aspectuasă fiind confecționață dintr-un metal durabil. De asemenea, VX6 dispune de o tastatură silențioasă și un rest hand foarte plăcut la atingere. Cât despre viteză, netbook-ul de la ASUS este dotat cu USB 3.0, transferul de date putând fi de 10 ori mai rapid comparativ cu USB 2.0, foarte important dacă folosești fișiere multimedia de mari dimensiuni. De asemenea, netbookul rămâne la performanțe foarte mari în ceea ce privește viteza prin intermediul conectivității Wi-Fi, integrând cel mai rapid standard posibil și anume, acela de 802.11n. Nici nu mai vorbesc că folosește cea mai recentă variantă a tehnologiei Bluetooth 3.0.
- Mă dar despre stocare de ce nu zici nimic? Nu are performanțe și în acest domeniu?

- Păi dacă ești nerăbdător și nu mă lași să-ți spun tot? VX6 dispune de un hard disk de Hard disc 250GB- 320GB + 500GB ASUS WebStorage.

- Ce înseamnă Asus WebStorage?

- Web Storage este un spațiu suplimentar de stocare online. Utilizatorii netbook-urilor ASUS-LAMBORGHINI Eee PC VX6 pot utiliza o capacitate de stocare de 500 gb în mediul cloud, lucru care mi se pare extrem de util pentru păstrarea documentelor mele de importanță maximă. Ahh...și nu ți-am spus încă de un lucru care mie mi se pare super important. Netbook-ul este dotat cu o baterie Li-ion cu 6 celule care permite o autonomie de 6 ore. Pentru mine este foarte important să nu fie nevoie să încarc bateria din 2 în 2 ore mai ales că știi bine că sunt mai tot timpul pe drumuri.

- Dar dacă sunt persoane care nu pot folosi touch-pad și au nevoie de mouse?

- Mă gândeam eu că o să mă întrebi asta! Ce n-ai înteles că cei de la ASUS se gândesc la toate? Ei au scos pe piața un mouse tematic complementar netbook-ului, pe care dacă vrei ți-l achiziționezi separat. Asemenea netbook-ului, mouse-ul fără fir WX-LAMBORGHINI păstrează detaliile designului roadster-ului Lamborghini Murcielago LP640. Acest tip de mouse este perfect compatibil oricărui pc, iar adaptorul USB inclus permite o rază de operare de până la 10 metri. Alte întrebări?

- Nu...m-ai convins...micul netbook reflectă performanța prin toate celulele. Am înțeles acum de ce este o bijuterie și nu o jucărie. Chiar m-ai convins că nu e mare diferență între un notebook și un netbook, ba chiar netbook-ul este mult mai ușor de plimbat.

- Da...notebook-ul este mai de birou că nu ocupă mult spațiu asemenea unui pc, iar un netbook este de luat la plimbare. Acum sper că ai învățat și tu că de cele mai multe ori nu mărimea contează! :)

Acest articol participă la etapa nr 18 din concursul SuperBlog

27 octombrie 2010

Prietenul la nevoie se cunoaște!

Este cert! Criza financiară ne-a lăsat pe majoritatea dintre noi doar cu vântul prin portofele. De câteva luni..cum aprinzi televizorul vezi numai știri triste despre oameni care nu mai au nici după ce bea apă. Este trist! Salariul minim pe economie abia dacă îți ajunge să-ți plătești facturile. Despre oamenii care nu dispun nici măcar de un salariu minim, nici nu mai vorbesc! Dar asta este...pe timp de criză bogații se îmbogățesc, iar săracii sărăcesc.

Adevărul este că, acum ceva timp, se preconiza pe toate posturile de știri că se apropie un viitor foarte sumbru în sensul că toate se vor scumpi, oamenii nu vor mai avea bani să cumpere și multe dintre firmele mici și mijlocii vor ajunge să dea faliment. Realitatea nu este prea departe de aproximările făcute, dar știți de ce? Știți de ce mai are românul speranța că mâine va fi mai bine sau cel puțin la fel ca azi? Nu datorită lor, celor de la putere care taie salariile fără discernământ...ci lor...celor care se gândesc la client, celor care se gândesc că nu poți întreține o familie doar cu șapte milioane și câteodată chiar mai puțin.

Așa cum ne-a obișnuit, Hypermarketul Real s-a gândit și de această dată la clienții săi și a introdus promoția prețurilor mici. Aceasta constă în aproximativ 300 de produse de bază alimentare precum ulei, făină, ulei, orez, mălai, paste fainoase , legume si fructe, carne tocata, carne de pui,  mezeluri, lactate si brânzeturi , dar și produse nealimentare în special cele care asigură nevoile de bază ale consumatorilor.

 Stați liniștiți...nu vă alarmați...nu trebuie să scotociți prin tot magazinul pentru a găsi aceste produse pentru că ele sunt semnalizate corespunzător. De asemenea, nici nu trebuie să dați fuga imediat să faceți cumpărături pentru că această promoție nu este una temporară ca în cazul promoțiilor periodice.

Nu degeaba acest hypermarket se numește Real! Este cât se poate de ancorat în realitate spre deosebire de alte magazine concurente care își văd de prețurile lor fără să-i intereseze dacă oamenii nu-și permit să mai cumpere. Gândiți-vă numai puțin ce ați fi făcut dacă erați singuri pe lume și n-ar fi fost nimeni să vă sprijine? Ce s-ar fi ales de voi dacă nu aveați un acoperiș deasupra capului sau niște părinți care să vă susțină la bine si mai ales la rău? Exact așa se întâmplă și acum. Ce s-ar fi întâmplat dacă nimănui nu i-ar fi păsat că nu ne mai ajung banii pentru mâncare? Ce s-ar fi ales atunci de noi?

Consider că astfel de programe, de genul celui de la Real, aduc o rază de lumină în viața celor care muncesc doar să trăiască de pe-o zi pe alta. Consider că prin astfel de programe oamenii mai îndrăznesc să spere. Prin astfel de programe oamenii își pot hrăni copii și pot trăi o viață decentă, iar lista de beneficii pe care le au clienții poate continua. Însă aceste promoții nu sunt bune numai pentru client ci și pentru brand. Un client mulțumit, nu numai că devine un client fidel și se va mai întoarce în nenumărate rânduri să facă cumpărături, dar își vor trimite și toți prietenii la cumpărături. Oamenii vor observa imediat că lanturile de magazine Real sunt cât se poate de ancorate în realitate și încearcă pe cât posibil să își sprijine clienții prin toate mijloacele, iar acest lucru nu face decât să crească imaginea brandului.

Eu sunt o personă foarte sufletistă de felul meu și câteodată mă simt foarte prost când îmi dau seama că șifonierul meu bubuie de haine, în timp ce sunt o grămadă de oameni care nu au ce pune pe masă sau mai rău, nu au un acoperiș deasupra capului și încerc să-i ajut cât pot de mult.Din păcate eu nu pot să-i ajut decât pe cei care cer. Însă Real îi poate ajuta și pe cei care au nevoie de ajutor însă preferă să tacă și să se chinuie așa cum pot. De aceea, vreau să mulțumesc Realului pentru inițiativa pe care o are...de fapt pentru inițiativele pe care le are pentru că face un mare bine oamenilor...iar recunoștiinta pe care o poartă clienții le va aduce mai devreme sau mai târziu și mai multă prosperitate!

Dacă ar fi să aduc o idee de îmbunătățire a acestei campanii ar fi să propun întroducerea mai multor produse în această promoție. Dar dacă acest lucru nu se poate, eu zic să fim mulțumiți cu ce avem (pentru că nemulțumitului i se ia darul) și să ne arătăm recunoștiința devenind clienți fideli pentru că Real fără egal este întradevăr un prieten adevărat care își dă toată silința să ne fie nouă mai bine!

Felicitări...oamenii chiar aveau nevoie de un sprijin pentru a uita de griji! Real fără egal este cel mai mare ajutor pentru buzunar!



Acest articol participă la etapa nr 17 din concursul SuperBlog.




26 octombrie 2010

Crează fuziune cu Amd Phenom II X6

Trebuie să încep prin a vă mărturisi că îi iubesc pe cei de la SuperBlog. Îmi dau numai funcții importante. Iarăși m-au numit director de marketing și sunt foarte mândră de asta. Sarcina mea de astăzi constă în găsirea unor idei de promovare a celui mai accesibil procesor cu 6 nuclee- Amd Phenom II X6.

 Ca un om care își dorește să facă o treabă bună, înainte să mă apuc de promovat produsul trebuie să știu unde se încadrează pe scara performanțelor.

De aceea, propun, mai întâi, să aflăm împreună ce înseamnă să deții un procesor cu 6 nuclee. :D...În primul rând...ca să știe toată lumea, un procesor este un fel de creier al unui calculator. Astfel, Amd Phenom II X6 este asemenea unui om cu 6 creiere. Așa cum am anticipat, acest produs nu este un simplu procesor ci este procesorul care  te duce la un nivel superior de reacție și intensitate vizuală. Este capabil să îți îndeplinească și cele mai înalte obiective. Cu alte cuvinte, cu ajutorul acestui procesor poți să creezi orice îți trece prin imaginație.

Acum că am aflat la ce performanțe se poate ridica, putem să îl promovăm cum se cuvine.

Pentru că este un produs aflat sub marca unei firme de renume în domeniul IT și anume AMD, consider că cea mai bună promovare se face prin intermediul unui eveniment. Astfel, propun ca procesorul Amd Phenom II X6 să devină „personajul” principal al unei conferințe la care să participe marile firme și revise din domeniul IT. Evident...ca la orice mare eveniment, presa trebuie să fie nelipsită iar discuția trebuie neapărat mediatizată pentru a afla toată lumea cu ce minunății se mai laudă echipa AMD mai ales că întotdeauna au oferit performanță mare la prețuri pentru toate buzunarele.

O altă modalitate de promovare ar fi să se organizeze un concurs pe blogosferă cu tema „ Cât de departe te pot duce cele 6 creiere ale lui AMD Phenom II X6”. Evident, foarte multă lume va fi foarte curioasă cu privire la ce reprezintă cele 6 nuclee și cu siguranță vor vrea să știe mai mult. Când vor afla de ce este în stare procesorul AMD, sunt convinsă că vor vrea să beneficieze și ei de o așa înaltă tehnologie.

Dar, să nu uităm totuși de promovarea pe Internet pentru că în fond, acest procesor este destinat îmbunătățirii vieții online. De aceea, aș face o animație care să reflecte întocmai beneficiile pe care ți le aduce produsul AMD și l-aș împrăștia pe youtube, twitter sau facebook pentru că o astfel de reclamă este și foarte la îndemână și foarte...gratis :D.

Așa...acum că am împânzit Internetul cu prezentarea lui Phenom II X6, mă gândesc să fac o reclamă și în offline pentru cei interesați de noutățile IT care nu au la îndemână un cablu de Internet. Astfel, aș face tot o animație pe care o voi monta pe un banner prin toate orașele mari, dar în special în București. Aș face reclamă de la metrou și până în la ultimele etaje ale marilor clădiri ca să afle toată lumea până unde a evoluat tehnologia în ziua de astăzi. Poate cine știe..se va inspira cineva din ideea celor de la AMD, și în curând vom avea și noi încă 5 creiere, asta pentru când ruginește acesta pe care îl avem acum :))



Acest articol participă la etapa 16 din concursul SuperBlog.

Muzică pentru suflet...



When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are


P.S. E bun tipul în ceea ce face. Aș spune că melodia asta este aproape la fel de bună ca și „Billionaire” :) keep going J.M!

Învinge-ți teama!

Așa arată lumea de dincolo de pereții casei tale! Ai curaj să ieși din zona de confort? Tu ești o pasăre pe teritoriul unor prădătoare. Zboară și doboară-i!





25 octombrie 2010

ARES - asul din mâneca gamerilor războinici

Da...gata...Ares zeul războiului din mitologia greacă s-a reîncarnat în cea mai rapidă placă video din lume, aflată sunt imperiul ASUS. Acum Ares a devenit cel mai important element pe teatrul de luptă din războiul mondial al gamerilor.

Sinceră să fiu, nu mă dau în vânt după jocuri...defapt nu m-am mai jucat pe calculator de muuult timp. Însă prietenul meu este la curent cu toate noutățile din domeniul jocurilor. Ca să întelegeți mai bine pasiunea lui pentru jocurile pe calculator, trebuie să vă spun că acum câteva zile am fost la un târg de joburi și el s-a oprit direct la standul pe care scria mare „Cel mai bun job din lume este cel în care te joci”. Deci...sunt sigură că dacă n-ar fi fost student și ar fi avut un job stabil, ar face foamea și și-ar achiziționa fără doar și poate o placă video Ares. Dar cum este doar un student, trebuie să rămână la stadiul de „cum ar fi dacă l-aș avea pe Ares în calculatorul meu” și să-i scrie o scrisoare lui Moș Crăciun poate poate se îndură să i-l aducă el pe Ares.

Așa că eu, cum nu sunt în măsură să port o discuție pe tema ustensilelor din domeniul jocurilor, i-am pus lui următoarea întrebare:

Ai aflat despre Ares? Cică este o bijuterie care deschide un orizont spectaculos în materie de jocuri PC.
Așa cum mă așteptam, prima lui  a fost : „Wow..de când porți o discuție despre jocuri când tu te crizezi când mă vezi că stau toată ziua în fața calculatoului?

Eu: „Da...dar am înțeles că Ares este o placă video deosebită care este capabilă să redea o grafică excepțională și m-am gândit că ar fi util pentru cultura mea generală să știu câte ceva :D

El:  Da...cam ai dreptate...ar trebui să știi și tu câte ceva despre asta, mai ales că ASUS a pornit o întreagă revoluție în lumea jocurilor prin seria ROG care constituie linia de avangardă a produselor și echipamentelor destinate jocurilor, tradiție care a început cu MARS și continuă acum cu ARES. Noul model dispune de două nuclee Radeon HD5870 tactate la 850MHz. Acestea sunt optimizate să lucreze tandem pentru a oferi o performanță cu 32% mai mare comparativ cu placa de referință. De asemenea, ARES are 3200 de procesoare de flux și o capacitate de 4GB de memorie GDDR5 la frecvența de 1.2GHz. Deși are o putere extraodinară, ARES funcționează fără niciun pic de zgomot și nu are probleme de răcire.

Eu:  Da..whatever...n-am prea înțeles mare lucru din datele astea tehnice, dar după felul în care o prezinți îmi dau seama că este o placă video unică pe care ți-o dorești din tot sufletul. Așa că nu-mi mai rămâne decât să te întreb ce ai face dacă l-ai avea, măcar pentru o zi, pe Ares, această super placă video capodoperă a  ingineriei hardware, unică prin design, specificații, performanțe și nu în ultimul rând, dotări în umilul tău PC?”

El:  Pfoa..aș fi extaziat la propriu. Nu știu dacă știi dar placa video o primești într-o elegantă servietă. Dacă aș intra în posesia ei în mod sigur mi-aș lipi-o de mână și le-aș face o vizită prietenilor mei pasionați de jocuri să mă laud puțin dacă am cu ce. Evident...nu m-aș duce oricum decât la costum și mi-aș pune și ochelarii ca să fiu un fel de James Bond al comunității gamerilor.  Apoi...după ce le arăt capodopera ASUS, sunt convins că nu o să mai scap de ei și dacă nu-i invit eu să participe la evenimentul de montare a super placii în calculator, se autoinvită ei. Așa că organizez un party...dar nu orice fel de party în care se mănâncă și se bea până cazi sub masă, ci un party în care ne duelăm virtual până cădem sub masă. Cu alte cuvinte..tu nu ești invitată :)). Glumesc bineînteles. Apoi...i-aș da pe toți afară și m-aș închide în cameră și n-aș mai ieși de-acolo cel puțin o săptămână. Nu mi-ar trebui nimic... în afară de apă, mâncare și curent electric. Tu îți dai seama că aș fi cel mai invidiat gamer din lume? Dacă aș fi unul dintre cei 1000 de norocoși de pe planetă care se pot mândri cu așa o bijuterie, crede-mă...m-aș simți ca și cum aș fi câștigat la loto potul cel mare! :)

Eu: Eu cred că dacă aș fi mare pasionată de jocuri pe calculator aș face tot posibilul să intru în posesia lui Ares! :P...așa că, eu zic să începi să faci economii de acum să îți iei și tu un ARES că prea ești așa entuziasmat!





Acest articol participă la etapa cu numărul 15 din cadrul concursului Superblog.

Un weekend excepțional

Pe lângă faptul că ador zilele libere în care pot să mă relaxex în voie fără să am vreo sarcină de îndeplinit, weekendul care tocmai a trecut a fost minunat din mai multe motive. În primul rând am avut impresia pentru câteva zile că a venit primăvara. A fost un soare extraordinar de care m-am bucurat la maxim. Bineînțeles că, fiind așa o vreme frumoasă nu puteam să ratez o ieșire în parc..de fapt mai multe ieșiri pentru că tot weekendul l-am petrecut în Cișmigiu- parcul oamenilor îndragostiți după părerea mea.

Darrrr...acest weekend nu a fost special numai pentru mine, ci și pentru Jimmy care a văzut pentru prima dată ce este în afara curții. L-am plimbat peste tot...a fost până și cu metroul :D...Ar fi trebuit să-l botez Happy pentru că este atât de simpatic încât atrage toate privirile și ajunge să-i facă să zâmbească până și pe cei mai morocănoși oameni.

Așadar și prin urmare, eu m-am bucurat la maxim de aceste clipe însorite. Chiar aveam nevoie de așa o relaxare totală. Dacă ar fi fost după mine aș fi oprit timpul și n-ar mai fi venit niciodată ziua de luni care ne-a adus aminte că suntem în luna octombrie.

Sper că și voi ați avut un weekend superb! Dacă nu, haideți să vă arăt niște poze cu Happy Puppy să vă aducă zâmbetul pe buze.















24 octombrie 2010

Azerty.ro la 4 ace!

Schimbari...dragi schimbări! Ador schimbarile...mai ales cele în bine! Nu știu ce ne-am face fără aceste minunate schimbări. De exemplu...dacă n-ar exista schimbările azerty.ro, care este un magazin online cu produse IT, n-ar putea să-și schimbe hainele și ar rămâne tot cu vechiul logo. Nici nu mai spun că nu ar mai fi putut aduce nicio noutate care să poată îmbunătății comerțul online.

Pfiu...bine că s-a inventat schimbarea că altfel nu știu ce viitor ar fi avut azerty.ro.Nu spun că vechiul logo era urât...numai că se putea și mai bine..lucru care a fost și dovedit. Uite dovada:




2009




                           VS



2010
                   


Vedeți? Azerty.ro și-a pus treningul deoparte și a îmbrăcat costumul. Vreți să treacă neobservat acest lucru? Ar fi mare păcat. Nu aveți idei de promovare? Păi atunci eu ce mai reprezint? Dacă încă nu știați eu sunt un fel de cameleon. Acum câteva zile am fost manager pentru o săptămână, iar peste noapte am devenit un director de marketing de succes. Ce bine o duc...ocup numai funcții importante. Dar shhtt..gata cu vorbăria...la treabă cu mine.

Umila mea părere este că atunci când ai un produs care nu este încă foarte bun și mai are nevoie de îmbunătățiri nu are rost să aloci foarte mulți bani în promovarea acelui produs. Dar când produsul a suferit mai multe modificări și a ajuns la stadiul de foarte bun atunci cel mai bine este să aloci un buget cât mai mare pentru promovarea lui.

Azerty.ro se încadrează în a doua categorie. Mai întâi s-a pus la punct și și-a aranjat papionul și acum este așteaptă să fie promovat și să își facă cât mai mulți prieteni (clienți).

În primul și în primul rând, trebuie să se pornească o campanie de promovare online pentru că vedeți bine ce amploare a luat online-ul în perioada actuală. Ar fi păcat să nu fie dată sfoară-n Internet că azerty.ro și-a pus papionul nu? Așa că...cele mai bune site-uri de promovare sunt atotputernicul Facebook și amicul său, ciripitorul Twitter. Să nu uităm totuși și de forumurile de discuții în domeniul IT care așteaptă cu nerăbdare toate noutățile apărute. Și..pentru că nu putem să vorbim despre Internet fără să aducem în discuție și blogosfera, atunci propun să se organizeze un mic concurs pe o anumită temă pentru că, fie vorba între noi, acestea acaparează cel mai bine atenția bloggerilor. Consider că acesta din urmă ar fi cel mai puternic mod de promovare în online pentru că în general bloggerii sunt niște competitori și participă la diferite concursuri doar de dragul competiției.Prin acest concurs, azerty.ro ar apărea pe foarte multe pagini web și lumea ar afla mai ușor de existența sa. Așa...gata cu promovarea în online.

Să nu uităm de asemenea de promovarea prin televiziune pentru că realitatea arată că oamenii consumă cantități mari de informație televizată..aproape 5 ore/zi de informație.Așa că..de ce n-am face o reclamă ca să fie la curent și amărâtul care n-are net de-o săptămână să vadă ce pierde și să insiste pe angajații de la firma de internet să îi rezolve problema.

De asemenea, o modalitate foarte bună de promovare ar fi cea prin radio. Păi gândiți-vă numai câte zeci de minute pierdem în trafic și câți nervi ne facem. Așa când auzi o reclamă bună despre un magazin online te apuci și dai un search pe google de pe telefon că acum așa e la modă. Magazinele online sunt un fel de mană cerească. Te scutesc de atâta motorină consumată și de mulți nervi stând la cozile interminabile din trafic încât ți-e mai mare dragul să le cumperi produsele.

Modalitățile prezentate mai sus sunt destul de costisitoare, mai ales promovarea prin televiziune. Însă, dacă mai sunt bani alocați pentru promovare n-ar fi rău să organizăm un mic eveniment la recepția unui hotel, de exemplu la care să-i invităm pe greii din domeniul IT precum Microsoft, ASUS, etc dar și câteva reviste de IT că nu se știe niciodată de unde sare un contract de colaborare sau o propunere de promovare în vreo revistă. La acest eveniment ar trebui să fie discutate punctele tari are magazinului online dar și ce ar mai fi de schimbat la el pentru că mereu se vor găsi nemulțumiți și întotdeauna apare câte ceva de îmunătățit.

Și ca ultimă variantă, care mie personal mi se pare destul de atractivă ar fi să faci reclamă din avion. Dacă ați ajuns pe litoralul românesc este imposibil să nu fi văzut un aeroplan care să zboare deasupra plajei cărând în spate vreo reclamă. Asta este deci o ultimă idee de promovare. Se închiriază un aeroplan cu pilot cu tot, bineînteles, se agață la coadă un banner cu azerty.ro și se trimite la înalțime. Ar fi draguț să vedem așa ceva pe cerul Bucureștiului nu? :D

Acestea fiind spuse...vă urez mult succes în promovarea magazinului online azerty.ro pentru că e păcat să nu fie atât de cunoscut pe cât ar merita.



Acest articol a fost scris pentru etapa nr 14, din concursul SuperBlog 2010

O nouă zi

23 octombrie 2010

Un pantof îți poate schimba viața


Uite aici explicația pentru obsesia femeilor pentru pantofi. Așa că, dragi bărbați, renunțați la întrebări retorice ca precum „Ce-ți mai trebuie alți pantofi?”, „Nu crezi că ai suficienți?” - o femeie care se respectă nu cunoaște sensul cuvântului „suficient” când vine vorba de încălțăminte.
 În plus, uite dovada că un pantof îți poate schimba viața. Noi femeile suntem doar precaute...cu cât mai mulți pantofi...cu atât mai multe șanse. :))

La înălțime



Oare ce fac când iese mingea din teren? Ahh...probabil sar copii de mingi cu parașuta și le adună :))

22 octombrie 2010

Toyota viitorului

-                                   -(Jeremy Clarkson)Bună seara doamnelor și domnilor, bun venit la episodul 14 al sezonului acesta din cel mai tare show destinat mașinilor , și anume Top Gear.
Anul 2060, tehnologia automobilă este mai avansată decât am fi crezut vreodată. Emisiunea Top Gear continuă să se difuzeze, deși nu mai avem loc în arhivă, va trebui să ardem primele sezoane.
După cum vedeți mă mențin într-o formă destul de bună, față de Hammond și May care și-au cumpărat asistente medicale care să-i asiste în emisiunea de azi.
-                                     -(Richard Hammond)Clarkson, dacă erai într-o formă bună prezentai emisiunea stând în picioare nu pe canapea.
-                                     -(Jeremy Clarkson)Foarte amuzant Richard, și ca să îți demonstrez că nu sunt atât de bătrân pe cât arăți, mă voi ridica ca să prezint subiectul de astăzi.
-                                     -(James May)Dacă vrei să te ridici ți-o pot împrumuta pe Amelia, dragă Clarkson, dar te costă un milion de lire.
-                                     -(Jeremy Clarkson)May, mai ți minte cânt te-am ajutat să tragi mașina din lac?
-                                    -(James May)Normal, cum aș putea să uit că îți datorez un milion de lire.
-                                     -(Jeremy Clarkson)Ei bine, să zicem că suntem chit.
                    În orice caz doamnelor și domnilor astăzi avem o emisiune cu totul specială. Astăzi viitorul tehnologic al automobilelor ni s-a deschis.După ani de zile de speculații asupra celor de la Toyota care au lucrat în secret la o nouă gamă de mașini, astăzi vă vom arata cum arată o Toyota a viitorului.
Colecția se numește H Line, deoarece toate funcționează pe motoare Hybrid, adică au mai multe surse de energie, și mai ales energie regenerabilă. Motoarele acestor minunății dispun de surse de energie precum cea a hidrogenului, cea solară, cea eoliană sau hidraulică, plus o baterie electrică internă ce permite stocarea energiei electrice, orice ai face chiar de vrei nu poți rămâne fără combustibil. Cu excepția lui Hammond, desigur, când vrea să plece nu-l acceptă mașina.
-                                       -(Richard Hammond)Da, este adevărat.Mașinile din ziua de azi sunt mult mai deștepte. Thrusterul meu refuză să plece de pe loc din motiva că sunt prea bătrân. Linia H line dispune de tot felul de filtre, nu pleacă de pe loc dacă ești minor, dacă ești băut sau inapt fizic,psihic sau din punct de vedere legal în orice fel. Nici măcar nu o poți fura. Mașinile sunt dotate cu bază ADN validate decât de proprietar și producător.
-                         -(Jeremy Clarkson)Cel mai mult ne-a impresionat Toyota Galaxy, o mașină, care este mai degrabă o navă spațială.Având în vedere că în curând va trebui să trecem pe sistemul de ,,plutire” al circulației, cei de la Toyota au reușit să lanseze pe piață prima mașină a viitorului, o mașină ca în filmele anilor 1990. Are de toate, și când spun de toate mă refer că pe langa faptul că are un motor hybrid, aceasta deține un câmp magnetic în jurul său ce o menține în aer pana la o altitudine de 2000 de metrii și mai mult acest câmp magnetic funcționează ca un airbag extern în cazul unor coliziuni.
-                                          -(James May)Este o minunăție, motorul său funcționează în principiu pe energie elecrică.Are o baterie ce se încarcă de la soare folosind un panou solar plasat în acoperișul mașinii, o baterie ce își trage energie eoliană cu ajutorul unui pasaj ce conține o elice superbatantă plasat sub mașină, acelaș pasaj este valabil deasemenea și pentru energia hidraulică numai că pasajul trebuie plasat în apă.
-                                          -(Richard Hammond)Iar marea surpriză este motorul pe bază de fuziune nucleară ce permite mașinăriei să circule în modulul cruise control cu o viteză de până la 970 de km/h. Echipa Top Gear împreună cu Asociația Internațională de Control de Trafic Aerian Toyota, au organizat un test a ceea ce poate Galaxy.
-                                          -(Jeremy Clarkson)Pilotul nostru de testare al mașinilor Top Gear, Stig, a pilotat o astfel de mașină având la bord nu mai puțin de 3 oameni. Pierre Passarelle, minstru al transporturilor în Franța, Harry Highway, deasemenea ministru al transporturilor dar în Marea Britanie și directorul Toyota Nagasaki Inaba. Aceștia au făcut un test al noii autostrăzi electromagnetice Central Europeană, pacurgând drumul de la Londra până la Paris în exact 43 de minute și 54 de secunde, cu o viteză medie de 920 de km/h, și consum de 50 de kw pe suta de kilometrii, adică un total de 200 de kw la 400 de kilometrii de autostradă.
     Proiectul  este  unul de viitor, noua autostradă  cuprinte aproape toată  Europa.Inițial s-a început prin a se construi acest drum doar prin Germania, Austria și Franța. Având în vedere că toată structura ei este formată din câțiva piloni ce mențin o bandă electromagnetică, proiectul a fost ușor extins și prin restul țărilor Europene la costuri extrem de mici, și nepoluante. Așa că Toyota Galaxy este singura mașină acceptată momentan pe astfel de drum, deoarece este singura care practic, plutește.
    Putem vorbi de istorie, pe când Toyota  Auris Hybrid Synergy Drive (HSD) era lansată ca o adevărată revoluție în anii trecuți, dar iată că această companie de tradiție în producerea de automobile ingenioase, face posibilă luxul și confortul unei limuzine să fie incorporat într-o mașină cu o viteză ce depășește până și cea mai rapidă mașină sport din lume la ora actuală, iar printr-o colaborare cu Uniunea Mondială,  face posibilă achiziționarea acestui vehicul numai dacă îl schimbi cu mașina ta veche și diferența până la 10000 de lire.
    -(Richard Hammond)Clarkson, îți dai seama că la un astfel de program, pentru Toyota nu va mai exista concurență?
    -(Jeremy Clarkson)Da,  este evident.
    -(Richard Hammond)Ceea ce nu este evident pentru tine, Clarkson, este că nemaifiind concurență, diversitatea mașinilor vor scade...
    -(Jeremy Clarkson)Logic, Hammond.
    -(Richard Hammond)Păi și atunci ce vom mai prezenta noi?
   -(Jeremy Clarkson)Ei bine...doamnelor și domnilor se pare că acesta va fi sfărșitul  emisiunii Top Gear, obiectivul nostru este ratat, Tânăr și Neliniștit este în continuare cel mai lung show produs vreodată. Urmăriți acum imaginile cu noul  Toyota Galaxy, o seară bună tuturor.

                                                                    Galaxy 1

                                                                       Galaxy 2
                      
  

Acest articol a fost scris pentru proba cu numărul 13 din cadrul concursului Superblog.

20 octombrie 2010

Love is...

TAROM te formează, tu te definești.

„ Drumul ne formează, dar destinația ne definește” este mesajul transmis  în prima campanie de imagine de mai bine de jumătate de secol a mărcii TAROM.  Îmi place în mod special acest mesaj nu pentru că mi-am tocit neuronii acum doi ani să explic la Bac cum l-a transformat drumul pe Harap-Alb, ci pentru că acest mesaj reprezintă unul dintre principiile mele de viață.

„Ne-am născut călători”. Încă de când am ieșit din burtica mamei, acolo unde era cald și bine, iar dormitul era cel mai râvnit sport, am primit titlul de Călători. Întraga noastră viață este un drum, un drum lung și anevoios. Dacă ar fi să comparăm drumul vieții noastre cu o călătorie cu avionul, aș spune că nu este nici pe departe un drum lin deasupra norilor așa cum ne-au obișnuit piloții de la TAROM și nici o plimbare cu autobuzul peste nori așa cum am afirmat eu la prima mea experiență cu avionul, ci este o cursă plină de fulgere și tunete, cu multe goluri de aer și schimbări de altitudine. Drumul vieții noastre cuprinde posibilități nelimitate. Este doar alegerea noastră cum și unde vrem să ajungem.

Nu știu alții cum sunt, dar eu ador să merg cu avionul. Așa îmi imaginez eu călătoria vieții. De ce? Pentru că o călătorie cu avionul este cea mai sigură și totodată cea mai riscantă și nimic nu se compară cu sentimentul de a fi mai sus decât norii. Drumul vieții mele îmi distruge treptat auzul și îmi încărunțește fața, dar este un drum frumos de care mă bucur în fiecare clipă. Deși nu-mi dau seama, el mă transformă în cea care voi fi peste ani și ani de zile.

Cine suntem cu adevărat” vedem abia la destinație, atunci când ne uităm în oglindă și nu ne mai recunoaștem, atunci când deschidem cufărul cu amintiri și plângem de fericire când aflăm suma călătoriilor noastre și constatăm că am ajuns de fiecare dată la destinație.

 „Pentru a fi cineva, trebuie să ajungi undeva”! Hai să nu uităm expresia asta și să ajungem la destinație fără fără să ne uităm în spate.
Cu această nouă imagine, Tarom a arătat că merită să facă parte din elita aviației mondiale în urma intrării în alianța SkyTeam și sunt convinsă că acest slogan a schimbat opiniile multor oameni cu privire la acest brand românesc.

Țineți minte: Drumul te formează, dar destinația te definește! Învață ceva din fiecare experiență, zboară și fii un campion. Pentru că adevărații campioni stau deasupra norilor!





Acest articol participă la etapa nr. 12 din cadrul concursului Superblog.

Acest articol participă la etapa Nr 12 din concursul Superblog.

19 octombrie 2010

Nu neglija ce ai mai de preț!

Era odată un rege care avea 4 neveste.

Cel mai mult o iubea pe cea de-a patra soție, pe care o îmbrăca cu straie
din cele mai scumpe și o trata cu cele mai fine delicatese. Îi dadea tot ce
era mai bun.

De asemenea, o iubea și pe cea de-a treia soție și ea era cea cu care se
mândrea cel mai mult în fața regatelor vecine. Totuși, regele trăia cu teama
ca această soție îl va lasa într-o zi pentru un altul.

Regele o iubea și pe cea de-a doua soție. Ea era confidenta lui și era
întotdeauna draguță, înțelegătoare și răbdătoare cu el. De câte ori regele
avea o problemă, putea avea încredere în ea ca îl va ajuta să treacă peste
momentele grele.

Prima soție a regelui era foarte loiala și își adusese o mare contribuție
în menținerea regatului. Totuși, regele nu o iubea pe prima soție. Deși ea
îl iubea cu adevărat, el de abia o observa!

Într-o zi, regele simți că sfârșitul îi este aproape. Se gândi la viața
lui plină și își spuse: "Acum am 4 soții cu mine, dar când voi muri, voi fi
singur."

O întrebă pe cea de-a patra nevastă: "Te-am iubit cel mai mult, ți-am
dăruit cele mai frumose haine și ți-am arătat cea mai mare grijă. Acum, eu
am să mor, vrei să vii cu mine și să-mi ții companie?"

"Nici vorba!" replică cea de-a patra soție, și plecă fără un alt cuvânt.
Răspunsul ei străpunse inima regelui ca un cuțit.

Regele o întreba și pe cea de-a treia soție: "Te-am iubit toată viața mea.
Acum că mor, vrei să vii cu mine și să-mi ții companie?"

"Nu!" veni răspunsul celei de-a treia soții. "Viața e prea bună! Când vei
muri, mă voi recăsători!" Inima regelui se strânse de durere.

Apoi o intreba și pe cea de-a doua soție: "Întotdeauna am gasit la tine
înțelegere și ajutor și mereu ai fost acolo pentru mine. Când voi muri, vrei
să vii cu mine și să-mi ții companie?"

"Îmi pare rău, nu te pot ajuta de data aceasta!" replică cea de-a doua
soție. "Te pot doar înmormânta și veni la mormântul tău." Regele fu devastat
și de acest răspuns.

Apoi se auzi o voce: "Eu te voi urma oriunde vei merge!" Regele se uită
împrejur și văzu că cea care rostise aceste cuvinte era prima soție.Era atât
de slabă, pentru că suferise mult din cauza foamei și a neglijării sale.

Adânc îndurerat, regele spuse: "Trebuia să fi avut mult mai multă grijă de
tine când am avut ocazia!"

În realitate, noi toți avem 4 soții în viața noastră:

Cea de-a patra soție este TRUPUL nostru. Indiferent cât timp și efort
investim în a-l face să arate bine, el ne va lasa când murim.

Cea de-a treia soție este AVEREA noastră. Când murim, merge la alții.

Cea de-a doua soție se constituie din FAMILIE Și PRIETENI. Indiferent cât de apropiați
ne-au fost în timpul vieții, ei nu pot decât să vină la mormântul nostru
după ce nu mai suntem.

Prima soție este SUFLETUL nostru. Adesea este neglijat în goana după
averi, bunăstare și putere. Totuși, SUFLETUL este singurul care ne va urma
oriunde vom merge.

Deci, să-l cultivam, să-l facem puternic și să-l bucuram acum, pentru că
este singura părticică din noi care ne va urma și va fi cu noi pentru
eternitate.


primită de mail

18 octombrie 2010

Fashionista

În primul rând trebuie să spun că site-urile de cumpărături online sunt o adevărată binecuvântare atât pentru femei, dar mai ales pentru bărbați. Acum Ea se poate bucura de o sesiune de shopping în compania Lui fără să-l mai audă cum bombăne că s-a plictisit, că-l dor picioarele, că nu mai poate etc. Astfel, chiar și în timpul unui meci de fotbal, când El nu-și dorește decât să ia telecomanda-n mână și să îmbrățișeze fotoliul, Ea îl poate „căra” prin magazinele virtuale. Doamnelor, ce vrem mai mult de atât? Avem moda doar la un click distanță. Ce rost are să ne rupem picioarele prin 10 magazine să luăm o bluză când putem să dăm doar câteva click-uri pentru aceeași bluză.

Mulți sunt sceptici în privința e-cumpărăturilor însă cele mai multe magazine virtuale dau posibilitatea ca în 10 zile să returnezi produsul dacă acesta nu este pe măsura așteptărilor tale. Un astfel de magazin online este și TaraFashion. Îndrăznesc să spun că acest magazin online este un adevărat paradis al femeilor, mai ales că aproximativ 99% din produse se adresează lor.
Tarafashion este o adevărată terapie pentru fericire atât pentru tine cât și pentru portofelul tău prin ofertele și promoțiile zilnice și săptămânale. De exemplu, în perioada 16-18 octombrie 2010 la comenzile finale de minimum 150 ron primești 20 % discount și transport gratuit, iar la o comandă de cel puțin 420 ron primești cadou o rochie. Totuși să nu cumva să credeți că aceasta este singura promoție. Tarafashion te îți încântă simțurile zilnic cu o multitudine de oferte . Tu trebuie doar să fii atentă. Dacă nu ai timp să accesezi site-ul în fiecare zi, poți primi ultimele noutăți prin email dacă te abonezi la newsletter. Ahh să nu uit..pentru această scurtă operațiune primești un cupon de reducere de 10 ron, iar dacă îți creezi un cont primești discount de 30 de ron la orice produs cumpărat. Nu-i așa că e minunat? Cine este atât de norocos încât să primească un voucher de 40 de ron în 5-10 minute?

Pentru că cei de la Tarafashion se gândesc la timul clientului, au introdus operațiunea de căutare avansată.
 Dacă știi exact ceea ce cauți, ai posibilitatea de a cauta după categorie, culoare, mărime, stil sau preț. În cazul în care nu prea le ai cu asortatul, cei de la Tarafashin te ajută să-ți alegi o întreagă ținută fără prea multă bătaie de cap prin secțiunea de colecții complete. De asemenea, dacă te-ai plictisit de atâtea click-uri, poți să descarci catalogul Tara în care găsiți de la preț până la tipul de material din care este confecționat produsul ales.

În cazul în care ai vreo nelămurire cu privire la produsele pe care vrei să le achiziționezi,  poți să intrii între anumite ore, în legătură o persoană autorizată prin livechat.
Ahhh...să nu uit! Dacă te strânge buzunarul, Tarafashion ți-a pregătit o secțiune de outlet, adică haine la cele mai mici prețuri posibile. Asta denotă faptul că acest magazin nu se adresează exclusiv celor care nu au ce face cu banii. Astfel, în cazul în care cauți să faci cumpărături într-un mod plăcut și accesibil, Tarafashion este una dintre cele mai bune alegeri.

Cât despre designul site-ului, cred că unui bărbat i s-ar părea prea încărcat, însă femeile exact de asta au nevoie: o „lume” colorată și burdușită de fashion.

Și pentru că așa  cum spune și faimoasa creatoare de modă Coco Chanel „moda nu este ceva care exista numai in rochii; moda este in cer, pe strada, moda este legata de idei, de viata, de tot ceea ce ne inconjoara”, Tarafashion ți-a pregătit și un blog în care poți găsi de la ultimele tendințe pâna la cele mai simple lucruri despre viață.

Pentru o FashionDiva :



Acest articol participă la etapa nr. 11 din cadrul concursului Superblog