12 octombrie 2011

Asus VX7-un bolid portabil

Draga jurnalule,

Mi-e greu sa vorbesc despre asta. Majoritatea nu m-ar intelege si m-ar critica. Dar tu, dragul meu prieten, stii ca sunt o persoana echilibrata, matura si responsabila. Tu esti singurul in fata caruia ma dezbrac de inhibitii si nu-mi e rusine. Pentru ca tu nu ma judeci. Tu esti singurul caruia am putut sa-i marturisesc faptul ca sunt dependenta de senzatii tari si ca ma lupt zi de zi sa nu ma las prada tentatiei de a apasa acceleratia mai mult decat este permis.

 In fiecare zi ma urc la volan, imi aranjez oglinzile, scaunul si inainte sa pornesc motorul inchid ochii pentru cateva secunde si incerc sa retraiesc senzatia de eliberare pe care am simtit-o atunci...sunetul motorului supraturat, roțile care parca abia atingeau asfaltul, repeziciunea cu care se pierdeau in departare cladirile de pe marginea soselei, cei aproape 180 de km/h afisati in bord, adrenalina care punea stapanire pe corpul meu, toate acestea imi fac si acum inima sa-mi sara din piept.

 Dar atunci cand deschid ochii, imi aduc aminte cat de inconstienta am fost atunci si realizez cat de periculos ar fi sa ma mai las inca o data prada tentatiei. Dar acel sentiment unic nu poate fi uitat; este in sufletul meu, asteptand sa fie resimtit, retrait. Este mica mea placere vinovata.

Astazi, am retrait din nou acel sentiment care imi taie respiratia si imi face sangele sa clocoteasca, insa, de aceasta data, fara niciun pericol. Statea acolo, pe birou emanand putere si superioritate. Designul exclusivist mi-a atras atentia. Carcasa de un negru-metalizat  reflecta razele soarelui intr-un mod impresionant. Ulterior am aflat ca este rodul parteneriatului dintre doua companii de renume international Asus si binecunoscutul producator de masini sport Lamborghini. Liniile fine si elegante, palmrest-ul de piele, capacul aerodinamic, butonul de pornire si chiar sistemul de racire ornamentat in stilul stopurilor unui automobilul Lamborghini, te fac sa uiti ca ai in fata doar un laptop. Am apasat butonul de pornire, incercand sa descopar daca acest laptop este pe atat de performant pe cat este de elegant. Sunetul aproape imperceptibil al procesorului Intel Core i7 mi-a adus aminte de torsul puternicului bolid Lamborghini. Simteam adrenalina curgandu-mi prin vene. Placa video Nvidia GeForce GTX 460M impreuna cu ecranul FullHD de 15" imi oferea o experienta vizuala fascinanta. Mai mult, cei 16 GB memorie RAM DDR3, USB 3.0 bateria de 8 celule, si multe alte dotari de prima clasa evidentiaza calitatile acestei bijuterii: eleganta, agresivitate si performanta. 

Laptopul Asus Lamborghini VX7 nu numai ca frapeaza prin design-ul unic si puterea fara egal dar te face de asemenea sa te intrebi care sunt de fapt adevaratele "guilty pleasures".




Acest articol participa la etapa nr 3 a Superblog

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu