24 octombrie 2011

Să înceapă Aventuria!

REȚETA PENTRU UN WEEKEND PERFECT...
timp de preparare: variabil
complexitate: redusa
..Se alege una bucată destinație de vis, se pun câțiva stropi de entuziasm, se amestecă câteva bagaje în mașina din dotare, se adaugă câteva echipamente închiriate de la Aventuria.ro...se pun câteva pliculețe de planuri, câțiva prieteni și se decorează cu distracție și voie-bună. 

Ingredientele sunt foarte ușor de găsit: destinația o ai în minte, entuziasmul il găsești în suflet, mașina o ai în fața blocului,  prietenii îi găsești în agenda telefonului, echipamentele necesare plimbării le iei de pe aventuria.ro
iar distracția si voia buna vin de la sine.

Eu am „gătit” rețeta asta de n ori. Ultima dată am făcut-o weekendul trecut, iar rezultatul a fost de neuitat. Secretul succesului este să ai toate ingredientele. Haideți să vă povestesc cum am făcut eu:

Plină de entuziasm, am pus mâna pe telefon, i-am sunat pe prietenii mei Andreea, Mihai și Dani, care imediat au acceptat să ne petrecem weekend-ul departe de aglomerația orașului. Am tras la sorți și am ales ca destinație SE României, mai exact Delta Dunării. Andreea a ales să se ocupe de cazare, Mihai de transport, Dani de itinerariu, iar eu de echipamente.

De ce am ales echipamentele suplimentare de pe Aventuria.ro?
Pentru că Aventuria.ro este cel mai complex centru de inchiriere si vanzari echipament sportiv si solutii de transport, iar pe site găsești pe lângă o diversitate foarte mare de produse precum echipament sportiv,  cutii de portbagaj, biciclete, suporti biciclete etc și o groază de informații utile oricărei călătorii. În plus, îți pun la dispoziție modalități variate de plată și îți oferă consiliere gratuită prin telefon sau email.


Pentru că nu dispunem de un buget nelimitat, am ales să închiriem câteva echipamente. După ce am studiat temeinic portofoliul de produse am ales să inchiriem:










Le-am adăugat pe toate în coșul virtual, dar nu înainte să mă asigur că suportul pentru bicicleta si cutia de portbagaj se potrivesc pentru mașina lui Mihai, le-am plătit, am așteptat curierul, iar când am intrat în posesia lor le-am montat rapid pe mașina. Iată ce a iesit:



Am ajuns la Tulcea vineri seara. Pentru că eram prea obositi de pe drum am stabilit programul zilei următoare si ne-am dus la culcare. 
Sâmbătă, am hotărât să ne îmărțim în două grupe. Pentru că eu  văzusem Delta de nenumărate ori,  iar Dani avea rău de mare, am stabilit să profităm de vremea bună și să mergem cu bicicletele prin Parcul Național Munții Macinului, cei mai vechi munți din țara noastră.

Am lăsat mașina în localitatea Greci, de unde am pornit cu bicicletele spre unul dintre cele mai vechi teritorii din Europa. Traseul a fost foarte obositor, mai ales că noi nu aveam deloc condiție fizică, însă peisajele deosebite ne-au determinat să parcurgem tot acel drum lung si anevoios.Ne-am intors seara obosiți, dar mai entuziasmați ca niciodată. Andreea și Mihai erau la fel de încântați de peisajul din Deltă.
Deși eram extrem de obositi, am schimbat impresii până noaptea târziu. Fiecare a povestit ce l-a impresionat, cât de bine s-a împăcat cu echipamentul închiriat de pe aventuria.ro și cât de minunată este țara noastră.

Dispunând de echipamentele închiriate de pe site-ul aventuria.ro, pe care altfel nu ni le-am fi permis, eu și prietenii mei am avut un weekend  minunat, plin de peripeții, de care ne vom aminti cu drag mult timp de acum încolo.


Acest articol participa la etapa nr. 9, din cadrul concursului Superblog 2011.

Un comentariu: