1 decembrie 2010

Superblog...un Superconcurs

     Au trecut 2 luni, şi iată-mă scriind în jurul orei 23 la ultima probă din cadrul Superblog. Mi-a făcut o plăcere enormă să particip la acest concurs, am dat peste scriitori excelenţi, unii chiar foşti jurnalişti.Nu m-am gândit niciodată că aş putea ajunge aşa departe să fiu printre primii zece(până acum:D) bloggeri din 160 câţi erau la 1 noiembrie.Chiar dacă poate nu voi fi în top 5 pot spune că am câştigat. Am câştigat multe cunoştinţe într-un domeniu în care nu puteam nici măcar să port o conversaţie, am învăţat care este diferenţa dintre televizoarele LED şi LCD , am învăţat că imaginaţia nu are limite şi am învăţat să fiu un blogger, un superblogăr.


1.Ce mi-a plăcut la Superblog2010?

    În afară de faptul că am învăţat foarte multe lucruri, pot spune că am întâlnit foare mulţi bloggeri ambiţioşi, lucru care mă încântă foarte tare.Mi-a plăcut competiţia acerbă, iar sentimentul de suspans dinaintea fiecărei probe corectate m-a ţinut cu sufletul la gură de aproximativ 2 luni şi încă mă mai ţine pentru că mai sunt  câteva probe de corectat.De asemenea am fost impresionată de răbdarea de care au dat dovadă organizatorii, care au răspuns prompt atât la comentariile pertinente, cât şi la cele maliţioase şi nefondate.
    Pot spune că mi-am făcut o părere foarte bună şi despre sponsori care ne-au pus imaginaţia la încercare prin fiecare probă. Bineînţeles că unii s-au arătat mai profesionişti decât alţii, însă aici nu vreau să vorbesc   decât despre cei care au fost ce adevărat la înălţime. Pentru asta trebuie să-i menţionez pe cei din echipa Blogmoney care numai că au corectat la timp probele, dar au mai şi creat o pagină specială în care şi-au motivat notele acordate.


2.Ce te-a făcut să participi până la final?

     Să fiu sinceră, de multe ori mi-am propus să renunţ, însă m-am gândit că o să regret dacă nu continui.Cum ar fi fost să intru în fiecare zi pe blogul meu şi să văd "Îndrăzneşte să speri" iar eu să fi renunţat demult la Superblog?.Au fost anumite probe ce mi-au dat multe bătăi de cap însă, fiind o fire ambiţioasă, m-am documentat şi am rezolvat fiecare probă cu simț de responsabilitate .De asemenea, pe parcurs, concurenţa a devenit din ce în ce mai mare, iar acest lucru m-a ambiţionat şi mai mult.Bineînţeles că şi probele au avut meritul lor.Spun acest lucru pentru că nu am primit nişte probe plictisitoare, ci unele care ne-au stârnit creativitatea şi ne-au făcut să ne depăşim limitele.


3.Ce ai vrea să îmbunătăţim în regulamentul şi modul de desfăşurare Superblog 2011?

    Aceasta este prima ediţie la care particip, însă din părerile celorlalţi concurenţi am înţeles că această ediţie a fost mult mai îmbunătăţită decât celelalte, iar faptul că se ţine cont şi de părerea noastră nu poate decât să mă bucure şi să mă facă să particip şi la anul.
    În primul rând mi-ar plăcea să se facă o pagină specială pentru contestaţii.De multe ori nu am fost împăcată cu nota pe care am primit-o și nici nu am putut face nimic în privinţa asta. De aceea cred că o pagină pentru contestaţii ar evita multe dintre nemulţumirile blogărilor.
    În al doilea rând mi-ar plăcea ca pe lângă fiecare notă acordată în clasament, să apară apară o rubrică cu părerile sponsorilor despre articolul respectiv.Pot spune că prin pagina creată, Blogmoney a fost la înălţime, deşi am aflat abia ieri de această pagină trebuie să spun că m-a ajutat foarte mult pentru articolele viitoare.
     În al treilea rând sper că, spre deosebire de această ediție, până pe 1 decembrie anul viitor, ultima zi a ediţiei Superblog 2011, toate probele vor fi corectate şi vom avea un clasament final.
  
  
      Acestea fiind spuse, nu-mi rămâne decât să  vă urez "vacanţă", şi să ne revedem cu bine la următoarea ediţie a Superblog.



                        Acest articol a fost scris pentru ultima etapă din cadrul concursului Superblog 2010.
 

3 comentarii: