29 noiembrie 2010

SUPERpartenerii media ai SUPERblog

Concursul Superblog se apropie de final. Pot spune că, pentru mine Superblog a însemnat o mare provocare pe care am avut ambiția să o duc la bun-sfârșit. Pentru că am învățat atâtea lucruri noi despre niște domenii de care habar nu aveam că pot fi atât de interesante, trebuie să le mulțumesc celor care s-au ocupat și au susținut acest concurs, pentru că fără ei...n-am mai fi devenit niște superbloggeri.


Astfel, trebuie să mulțumesc în primul rând echipei PCNews, organizatorul concursului Superblog care a fost alături de noi și bineînțeles echipei Swizzplan care a avut răbdarea să ne răspundă la toate întrebările, chiar dacă unele dintre ele erau chiar enervante.


De asemenea, trebuie să le mulțumim și sponsorilor care ne-au oferit provocări cât se poate de interesante și de variate.


Nu în ultimul rând trebuie să le mulțumim și „oamenilor din umbră”, adică partenerilor media care au fost alături de noi și au contribuit alături de sponsori și organizatori la desfășurarea în bune condiții a acestui Superconcurs. Și pentru că pe ei nu îi cunoașteți, haideți să vă spun care sunt și cu ce se ocupă:
- : TVR – Zon@IT - o emisiune difuzată pe postul de televiziune TVR. Această emisiune se adresează tuturor pasionaților de IT oferind o gamă largă de informații, care mai de care mai interesante. Cu alte cuvinte, se discută despre hardware, jocuri pentru PC sau console, software sau alte gadgeturi despre care merită să le ai.


-  Radio Lynx-un post de radio interactiv care te ține la curent cu toate noutățile muzicale, cu știri și interviuri cât se poate de variate. De asemenea, Radio Lynx a fost modalitatea principală în care noi concurenții superblog am putut inteacționa cu sponsorii, prin intermediul emisiunilor săptămânale destinate concursului Superblog.


- Revista Connect, cea mai mare revistă de telecomunicații din Europa, care îți oferă informații despre telefoane, laptop-uri, jocuri sau alte gadget-uri.


- Revista Photo Magazine - publicație dedicată tuturor celor pasionați de fotografie


- site-ul http://121.ro/ - unde Comunitatea femeilor excepționale discută despre modă, stil de viață, horoscop, relații, fitness și multe alte teme foarte interesante.


- câștigătorii edițiilor trecute ale Superblog www.ArenaIT.net și www.MoneyWatch.ro ,care n-au putut să stea departe de acest concurs și ne-au susținut așa cum trebuie.
 ArenaIT este un site dedicat tutror celor pasionați de domeniul IT care vor să fie la curent cu cele mai noi tehnologii software și hardware.
Site-ul MoneyWatch este, după cum afirmă creatorul său, un  „Fast Forward În Afaceri, Performanță Personală Și Viață Bună”. Cu alte cuvinte, aici ești ajutat să înțelegi afacerile dincolo de aparențele vieții economice, și poți afla multe alte informații care să te conducă către o viață bună și prosperă.


În încheiere, trebuie să vă spun vouă, organizatorilor, sponsorilor și partenerilor media că ați făcut și faceți o treabă extraordinară prin faptul că ne dați în fiecare an șansa să participăm la duelul Superbloggerilor.


Acest articol participă la etapa nr 43, Superblog.

Un comentariu:

  1. Am o rugaminte, mi-am modificat numele blogului din Emi's Blog in Cody's Blog. Ti-as fi recunoscator daca ai modifica si tu in blogroll. Mersi:).

    RăspundețiȘtergere