21 noiembrie 2010

Real FotoLumea Noastră...

De ce sunt importante fotografiile?

Când facem poze, de regulă, încercăm să imortalizăm momentele în care suntem cei mai fericiți. Nu vi s-a întâmplat niciodată să aveți o zi proastă și să vă „ascundeți” într-un album cu poze? Ei bine...eu cred că toți ne binedispunem atunci când ne reamintim de momentele frumoase din fotografii.

Apariția fotografiilor digitale a creat o adevărată revoluție în domeniul fotografic. Părerea mea este că, deși fotografiile digitale sunt mult mai ușor de manevrat, în sensul că ai nevoie doar de un cablu de date și în câteva secunde ai fotografia pe calculator, acestea sunt mult mai ușor de pierdut. I se poate întâmpla oricui să i se viruseze calculatorul și să piardă toate informațiile, inclusiv pozele atât de mult iubite. De aceea, consider că cea mai „sănătoasă” soluție este tot cea veche în care fotografiile erau developate și strânse frumos într-un album.

De aceeași părere este și magazinul Real, care a încheiat un parteneriat cu compania CeWe Color-cel mai mare procesator de fotografie din Europa, prin care ne oferă posibilitatea să printăm pozele, sau să le imprimăm pe diverse obiecte, personalizându-ne astfel existența.

În ce constă acest serviciu și ce putem realiza folosindu-l?

Pentru că magazinul Real ține la confortul clienților săi, a lansat acest serviciu care permite prelucrarea pozelor direct pe website sau pe calculator, făcând ulterior comanda cu ceea ce dorim să materializăm.

Mai exact, tot ce trebuie să faci este să accesezi microsite-ul unde găsești programul Real Fotolumea mea, îl downloadezi gratuit, îl instalezi în maxim 5 minute, iar apoi, tot ce îți rămâne de făcut este să-ți asculți imaginația.

Pfff...nici nu știi ce să alegi. Acest serviciu de la Real nu numai că îți permite să printezi fotografii, dar îți oferă și niște idei minutate pentru cadouri. Cu alte cuvinte, prin programul Real Fotolumea mea, poți printa fotografii premium/standard, postere, fotografii pe pânză foarte elegante, sau 4 tipuri de FotoCarte CeWe ( XXL cu fotografii foarte mari legate extravagant, XL cu fotografii mari, cu formă pătrată, sau cu fotografii mici.)

De asemenea, îi poți răsfăța pe cei dragi cu niște obiecte personalizate. Astfel, Real vă oferă posibilitatea să vă puneți „amprenta” pe felicitări, diverse tipuri de căni, mouse-paduri, ursuleți de pluș, perne și multe alte obiecte.


Ce avantaje ne oferă acest serviciu?

În afară de faptul că ne oferă niște idei de cadouri cu totul și cu totul speciale, ne scapă și de prea mult timp pierdut. Pentru că se apropie vertiginos sărbătorile, trebuie să ne gândim din timp ce cadouri le vom face celor dragi. Numai când te gândești și deja te dor toate oasele la cât trebuie să alergi prin magazine pentru cadouri. De aceea, la Real îi poți împăca pe toți. De exemplu, persoanei iubite îi poți oferi un calendar, cu cele mai frumoase poze ale voastre, o pernă pentru vise frumoase și de ce nu, un glob decorativ. Părinților cred că li s-ar potrivi de minune câte o cană care să le reamintească în fiecare dimineață ce copii minunați au crescut. Copii, cred că s-ar bucura enorm dacă ar dezlega un puzzle cu poza lor. Nu în ultimul rând, pentru tine, ar fi minunat un tricou cu o poză de familie, ca să-i ai mereu lângă inima ta pe cei dragi.

Pentru că Real își dorește tot ce este mai bun pentru clienții săi, oferă, prin intermediul acestui serviciu, niște obiecte de înaltă calitate, corectându-ți automat micile imperfecțiuni ale fotografiilor (ochii roșii).

Bineînțeles, pe site ai la dispoziție și o listă de prețuri, asta ca să nu-ți pice fața atunci când te duci să-ți ridici fotografiile. Deși, din ce am văzut pe site, prețurile nu sunt prea mari pentru că știți că magazinul Real întotdeauna a fost prietenul buzunarului nostru.

Personal, mi se pare foarte util un astfel de serviciu, mai ales că până acum n-am mai întâlnit un centru de prelucrare al fotografiilor care îți permite să faci comanda de acasă. Acum, prin programul Fotolumea mea, îți comanzi din fotoliul preferat ceea ce dorești și în câteva zile, atunci când ieși la cumpărături, îți ridici comanda.Un asemenea serviciu este foarte simplu și la îndemâna oricui, după părerea mea.

Acest articol participă la etapa nr 35, din cadrul concursului Superblog .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu