7 noiembrie 2010

Fashion cu Tara

Etapa nr 24 din cadrul concursului superblog vine cu o provocare din partea echipei Tara Fashion. Cu alte cuvinte, trebuie să mă transform într-un designer care alege o ținută pentru cea mai draga persoana de sex feminin din viața sa. Eu am ales-o pe mama :).

Acestea fiind zise...să trecem la treabă. În primult rând trebuie să vă spun câteva cuvinte despre ea pentru a vă da voi seama dacă ținuta pe care i-am ales-o i se potrivește. Mama are 40 și ceva de ani și are aceleași 53 și un pic de kg ca și acum 20 de ani. Acesta este un mare atu al ei pentru că poate să îmbrace orice lucru fără să își facă griji că o arată prea slabă sau că nu o încape. Și nici nu trebuie să își ia haine cu un număr mai mare în perioada sărbătorilor cu gândul că se mai îngrașă. Tare nu? A mai nascut și doi copii. Sper să semăn cu ea în privința asta. Lucrează în învățământ și de aceea trebuie să poate întotdeauna o ținută „serioasă” (cum zice ea) pentru a fi un model pentru elevii săi. Din această cauză m-am gândit că cel mai bine i s-ar potrivi o ținută casual - office pe care o puteți vedea în imaginea de mai jos:





Acum...după ce v-ați făcut o părere despre mama, să vă prezint și ținuta.

Camasa Tara cu maneca trei sferturi ( model 3647 simplă, albă, cu guler normal, care se închide în față cu nasturi fiind 100% din bumbac, legată la brâu cu un șnur din același material, dă o notă de rafinament ținutei.

Pantaloni Tara slim fit model 5133, din denim subtire, stil skinny,slim fit cu talie medie, cu buzunare în față. Am ales acești pantaloni pentru că  fiind destul de mică de înalțime, pantalonii cu acest tip de croială o fac să pară mai înaltă. De asemenea, culoarea pantalonilor se completează perfect cu bluza albă aducând acestei ținute un plus de eleganță. 

Boleroul model 7040, făcut din același material ca și pantalonii, face ca această ținută să nu numai una elegantă ci în același timp și una trendy.

Balerinii Tara model 10307, din pânză, cu material înflorat, accesorizați cu o fundă, aduc o pată de culoare acestei ținute aparent simple. Am ales balerini în loc de pantofi cu toc pentru că întrunesc cele două cerințe fundamentale ale unei femei: sunt foarte comozi și în același timp și foarte eleganți. Fiind toată ziua printre copii, mama nu prea are timp să stea pe scaun și de aceea caută în primul rând să se simtă bine în hainele pe care le îmbracă.

Geanta model 10676 este înflorată, la fel ca și încălțămintea aducând un plus de eleganță ținutei.


Fiind o ținută casual, poate fi purtată și la serviciu, dar și la un restaurant elegant în cursul zilei. În plus, purtând o astfel de combinație de haine poți să spui adio saloanelor de înfrumusețare pentru că îmbrăcată așa vârsta nu mai are nicio valoare. Așa că, doamnelor, în loc să vă dați toate economiile pe tratamente care n-au niciun efect, mai bine dați buzna pe site-ul http://www.tarafashion.ro/  și păcăliți-vă vârsta cu niște haine de calitate. De ce? Pentru că meritați!

Acest articol a fost scris pentru Superblog

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu