13 septembrie 2010

Oferă un zâmbet...dăruiește un compliment!

Calea cea mai simplă prin care poți bine-dispune pe cineva este complimentul.
Fiecare ființă de pe pământ are nevoie să fie apreciată de cei din jur. Complimentele sunt cele mai ieftine cadouri pe care le poți dărui, însă...degeaba le oferi dacă nu vin din suflet!

Avem nevoie de complimente ca de aer. Fiecare așteaptă de la ceilalți vorbe frumoase dar de ce să așteptăm când putem să aducem noi un zâmbet pe buzele cuiva? Nu e același lucru dar sentimentul este același. Și acum vorbesc din proprie experiență. Eram în metrou și bineînteles, cum nu aveam o carte la îndemână, ce puteam să fac altceva să-mi treacă plictiseala decât să-i analizez pe cei din jurul meu?!...În fața mea stătea o doamnă pe fața careia nu se citea nimic. Având în vedere că ador bijuteriile, n-am putut să nu observ brațara masivă de la mâna ei. M-am tot gândit ce să fac.. mi-era oarecum rușine s-o abordez să-i spun ceea ce cred. Până la urmă aproape de stația la care trebuia să cobor i-am spus că are o brățară foarte frumoasă și îi vine foarte bine! În secunda următoare doamna care era doar fizic in vagon, s-a înseninat, a zâmbit și mi-a mulțumit pentru compliment. Ba chiar mi-a spus și de unde a luat-o! Nu pot să vă explic ce sentiment am avut! M-am simțit pur și simplu genial pentru faptul că am adus un zâmbet pe buzele cuiva. De ce am simțit asta? Pentru că și eu am primit la rândul meu un compliment! Care? Faptul că am făcut pe cineva să zâmbească!

Nu sta pe gânduri...oferă un compliment! Nu știi care sunt cuvintele potrivite?

Uite un
VIDEO! Sigur te va ajuta!

3 comentarii:

  1. Super!! :) Imi revine zambetul pe buze cand citesc, imi place cum scrii. Super tare si "Validation", l-am mai vazut. Omul ala si-a atins scopurile.Felicitari si tie pentru blog.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte tare ceea ce faci Claudia! Intotdeauna poti oferi ceva, orice. Conteaza sa oferi. Di Lemme spunea ca poti oferi un zambet, o strangere de mana, o imbratisare si in "Supa de pui pentru suflet" iar e o povestioara impresionanta legata de imbratisari. E important ca daruesti! Nu poti darui ceea ce nu ai. Dar din ceea ce ai, daruieste! Pentru ca esti TOT! Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  3. UN ZAMBET FACE MAI MULT DECAT 1000 DE CUVINTE (^_^)

    RăspundețiȘtergere