18 iulie 2010

Cum vor fi anii noștrii viitori?


Asculta mai multe audio Muzica


Este adevărat...anii cei mai buni sunt cei care or să vină, însă dacă nu ne îngrijim de timpul prezent s-ar putea să avem surpriza ca anii viitor să nu fie atât de buni precum sperăm.

Trăim într-o lume în care timpul a devenit mult prea scump pentru a ni-l permite.

Suntem atât de afundați în problemele cotidiene încât am uitat să mai visăm, să ne bucurăm de lucrurile simple, să ne facem timp pentru noi înșine.

Este rușinos cât de mulți oameni preferă să se refugieze în ,,Am prea multe pe cap...” sau „Nu am timp acum...” decât să facă ceva pentru ei înșiși.

Am ajuns să fim mult prea obosiți deși nu facem mare lucru! De ce? Pentru că ne aglomerăm mintea cu o groază de proiecte, multe dintre ele nefiind prea folositoare. Uitam că nu suntem roboți și nu putem să le facem pe toate. E adevărat...suntem bombardați cu informații din toate părțile, dar nimeni nu ne obligă să le știm pe toate!

SFAT:
Ia o pauză!Proiectele nu pleaca nicăieri!
Rezervă-ți măcar o jumătate de ora pe zi să stai doar tu cu tine.
Imaginează-te peste câțiva ani! Cum ai vrea să fii? Îmbătrânit/ă de atâta alergat prin viața, regretând că nu ai ce să le povestești nepoților în afară de muncă, muncă și iar muncă? Sau vrei sa-ți aduci aminte de clipele frumoase petrecute cu persoanele dragi, de clipele spontane când îți luai prietenii și plecați fără să aveți o destinație anume sau de orele petrecute pe malul mării așteptând cu nerabdare răsăritul...?

Amintește-ți...avem o singură șansă...iar, odată pierdut, timpul nu poate fi cumpărat înapoi!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu