17 iulie 2010

Gândește pozitiv în fiecare clipă...

Nu e minunat ceea ce face această fetiță de doar 5-6 ani? Oare noi de ce ne cufundăm în grijile de zi cu zi și de multe ori uităm să privim partea plină a paharului?

DRAGOSTEA ESTE RĂSPUNSUL SUPREM LA TOATE ÎNTREBĂRILE VIEȚII!!!

Fii încrezător în propriile forțe! Chiar dacă nu îți poți da seama, ești mult mai puternic decât ai sperat vreodată!În fiecare dintre noi există o forță ascunsă pe care noi alegem să o hrănim cu ganduri pozitive sau negative. Așa cum afirma si John Milton,

„MINTEA SINGURĂ POATE FACE DIN IAD, RAI ȘI DIN RAI, IAD.”

Dacă încercăm, înainte de a începe o nouă zi, să ne hrănim mintea cu ganduri pozitive, vom începe ziua cu dreptul, vom fi mult mai energici si ne vom rezolva proiectele mult mai repede!

Dacă am începe ziua fiind pesimiști și fără chef atunci cu siguranță nu am putea duce la bun sfârșit tot ceea ce ne-am propus pentru ziua respectivă!

Un comentariu:

  1. Absolut remarcabil!!! Ma face sa ma gandesc la ce minunati copii voi avea eu:x cat de frumoasa/spendida este viata:X iti da tot ceea ce ceri in fiecare moment.

    Te iubesc:x felicitari ptr initierea acestui blog minunat.Vei asista multi oameni.Esti cu adevarat un potential care a fct primii pasi spre descoperirea proprie:X

    RăspundețiȘtergere