18 iulie 2010

Prima zi din restul vieții mele...

Site-ul www.toateblogurile.ro a propus următoarea provocare: ,,Care a fost, pana acum, cel mai greu moment din viata ta? Care a fost acel moment in care ti-ai spus "Acesta este sfarsitul!", dar dupa un timp ti-ai dat seama ca defapt era doar inceputul unor noi lucruri bune? Ti s-a intamplat sa-ti spui vreodata ca "aceasta este prima zi din restul vietii mele"?”

Răspunsul meu:
Consider că fiecare dimineață reprezintă un nou început! Dacă îți începi fiecare zi strângând în minte ganduri pozitive nu vrei ajunge niciodată să te gandești că ”acesta este sfârsitul”. Fiecare cuvânt rostit, fiecare acțiune întreprinsă, fiecare clipa poate însemna un nou început! Viața ar fi mult prea plictisitoare dacă toate ar fi bune si frumoase. OBSTACOLELE AU FOST DATE OAMENILOR OBISNUITI PENTRU A DEVENI EXTRAORDINARI. E alegerea noastra daca vrem sa petrecem fiecare clipă ca pe un nou inceput sau să trecem prin viață fiind strans legați de momentele trecute!


TU CE RĂSPUNS AI DA PENTRU ACEASTĂ ÎNTREBARE?

Un comentariu:

  1. Eu sunt de acord cu tine , gandirea pozitiva poate schimba multe. Sfarsitul e numai atunci cand sufletul inceteaza sa mai existe , dar nu stim ce e dupa moarte , asa ca nici sfarsitul nu putem sti cand este. Un nou inceput poate fi oricand gandesti pozitiv. Ca de exemplu , daca te-a parasit prietenul/prietena , de ce sa stai toata ziua sa-ti plangi de mila , asta nu ajuta la nimic; mai bine gandeste-te ca el/ea a pierdut si ca mai sunt destui oameni pe planeta asta ca sa-ti gasesti jumatatea printre ei. Fii optimist :) .

    RăspundețiȘtergere