25 iulie 2010

Suntem oameni...nu roboți !

„Relaxare? Ce înseamnă asta?”

Da...suntem încătușați de probleme...de viața de zi cu zi! Când ai făcut ultima oara ceva pentru sufletul tău? Știu...e greu...ai multe de făcut...mulți oameni de mulțumit...multe treburi...n-ai timp de prostii!

Asta gândim majoritatea dintre noi! N-avem timp! Cine ne ia timpul?Doar avem 24 de ore! Cum se face că alții termină treaba înaintea noastră?Sunt mai deștepți decât noi?Sunt sigură că te-ai gandit la asta de multe ori. Însă te-ai gândit vreodată că timpul tău este furat tocmai de tine? Pare ciudat nu-i așa?Tu îți furi singur/ă timpul pentru că vrei să le faci pe toate. Oboseala pune stăpânire pe tine...încet, dar sigur, fără ca tu să-ți dai seama.

Îți propun un mic test! Organizează-ți un program foarte încărcat în care nu ai timp nici să răsuflii și încearcă să rezolvi tot ce ți-ai propus. A doua zi rezerv-o doar pentru sufletul tău, indiferent dacă ai rezolvat sau nu activitățile din ziua precedentă. Relaxează-te, odihnește-te...dormi...visează...fă ceva ce-ți place! Gândește-te că ești liber...că nimeni nu are nevoie de tine! Următoarea zi..reia toate activitătile pe care le-ai programat în prima zi! Sunt curioasă..observi vreo diferență?

Corpul nostru are nevoie de relaxare...măcar câteva minute pe zi. Pentru asta am găsit un video de meditație genial care sper să îți aducă liniștea de care ai atâta nevoie.



6 comentarii:

  1. ca bine zici:) si mersi ptr comentariul tau, cat si pentru link

    RăspundețiȘtergere
  2. Ar trebui sa citeasca seful meu acest post ... :)

    RăspundețiȘtergere
  3. foarte frumos post-ul dar si blogul. te astept cu o parere si pe http://pegas-motorizat.blogspot.com/ si daca iti place poate te intereseaza un link exchange

    RăspundețiȘtergere
  4. Unii nu au timp sa se gandeasca si la sufletul lor. Sau poate ca nu-l mai au pur si simplu.

    RăspundețiȘtergere
  5. chiar si robotii se ami relaxeaza din cand in cand :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Nume: jocuri noi
    Email: ainaw@yahoo.com
    Website: http://www.ejocuri-noi.ro
    Comentariu:
    Buna! Va trimit acest mesaj în speranta unei colaborari de schimb de linkuri. Daca sunteti de acord, trimiteti-mi un email cu titlul si adresa siteului dvs. pe adresa ainaw@yahoo.com . Siteul meu e:

    Titlu : Jocuri Noi
    Adresa : http://www.ejocuri-noi.ro

    Multumesc!:))

    RăspundețiȘtergere