21 iulie 2010

Viața ta este o expresie a minții tale..


În filmulețul de mai jos vreau să vă împărtășesc secretele universului. Veți observa că sunt niște secrete foarte bine păstrate de care toți știm însă de multe ori le ignorăm.

VIAȚA TA ESTE O EXPRESIE A MINȚII TALE.
Deși nu putem schimba toate situațiile, putem schimba întotdeauna felul în care percepem o situație și felul în care ea ne afectează. Mi s-a întâmplat de multe ori ca într-o zi să fac un lucru foarte repede pentru că am privit lucrurile cu încredere si optimism, mi-am zis că pot, mi-am zis că deși nu e un lucru foarte atrăgator trebuie făcut și poate pe parcurs voi învăța ceva care poate o să-mi folosească mai târziu. Însă au fost situații în care a trebuit să fac ceva asemănător dar mi-am zis din start că nu prea am timp, că îl mai pot amâna puțin, că mi-e cam lene... . Acum dacă stau să compar efortul depus pentru cele două acțiuni întreprinse îmi dau seama că prima dată am terminat totul într-un timp mult mai scurt și am depus mai puțin efort decât în cel de-al doilea caz . Sunt absolut convinsă că dacă stați puțin și analizeați 2 situații asemănătoare pe care le-ați abordat diferit o să ajungeți la aceeași concluzie ca și mine.

Sfat: Dacă ai un proiect la care nu-ți place sub nicio formă să lucrezi dar totuși trebuie să-l faci și nu poți să aduni energia necesară, stabilește-ti o recompensă pentru finalizarea lui! Atunci când suntem motivați lucrăm mult mai repede și mai bine!


Un comentariu:

  1. Salut,
    Vreau sa iti propun un link exchange cu blogul nou
    Daca vrei poti adauga link-ul http://mihaipaun.ro/blog cu titlul Mihai Paun - Scrierile mele
    Apoi te rog sa imi lasi un mesaj pe http://www.mihaipaun.ro/blog/link-exchange/ cu link-ul tau si numele pe care vrei sa il pun la mine in blogroll
    Imi cer scuze de deranj si astept un semn de la tine
    Mihai

    RăspundețiȘtergere