18 octombrie 2011

Republic Of Gamers - se joaca cu tehnologia

Ingropata pana peste cap de treburi, coana Floarea il cauta nebuna pe badea Ion. Il striga din toti rarunchii dar degeaba, ia-l de unde nu-i pe badea Ion.
 „Văleu, stai sa vezi ca neghiobu` s-a dus la cârciumă. Să vezi ce-l ocărăsc!” își spune coana Floarea c-o falcă-n cer și una-n pământ. Dar badea Ion nu era la cârciuma, nu mai trecuse pe acolo de vreo două zile.
Cu nervii întinși la maxim, coana Floarea se întoarce acasa hotarâtă să-l caute pe badea Ion chiar și-n gură de șarpe.
Dar Badea Ion statea relaxat la calculatorul nepotului său Gigel care venise tocmai de la București să-și petreacă vacanța de vară la țară la bunici. Cu pălaria pe cap și cu căștile pe urechi, Ion al Floarei se juca de zor World of Warcraft. Nimeni și nimic nu-l mai putea ridica din fața laptopului ... din seria ROG (Republic of gamers).
- Gigele?!!! L-ai vazut tu cumva pe tataia Ion, că nu-l găsesc nicăieri! Parcă l-a înghițit pământu si alta nu.
- Vino mamaie că e aici. Vino să-l iei de la calculator, că de când i-am aratat laptopul meu  G73 ASUS ROG nu mă mai înțeleg cu el. Îmi zice să mă duc afară la copii că asta e treabă de oameni mari.
- Văleu Ioane! Aici erai mă? strigă coana Floarea smulgându-i căștile de pe urechi.
- Ce-i Florico, ce-ai de te-agiti asa? Nu vezi ca esti rosie toată?
- Pai cum sa nu fiu bade, că de 2 ceasuri te caut. Am strigat la tine dar degeaba. Haide afară ca avem atâta treaba în grădină.
- N-am auzit nimic, Florico dragă. Am avut caștile astea pe urechi si n-am auzit niciun zgomot de afară. Povestește-i tu mă-tii mare despre laptop-ul asta, ca pe mine nu mă crede.
- Mamaie, fii atenta!Tehnologia avansată a procesoarelor Intel Core i7 și placa grafică NVIDIA de ultimă generație împletite cu măiestrie de cei mai buni specialisti de la ASUS fac ca laptopurile din seria ROG sa ajunga la performante remarcabile, cucerindu-i si pe cei mai exigenti jucatori. Si asta nu e tot. Setul de căști ROG Vulcan ANC utilizează o tehnologie activă de atenuare a zgomotului, concepută să filtreze sunetele exterioare. De aceea tataia nu te-a auzit când l-ai strigat.
- Gigele mamă, n-am înțeles nimic. Ți-am zis sa nu mai vorbești limbi străine cu mine.
- Uite, hai sa-ți arăt! Asta e un laptop foarte performant. Atât de performant încât suportă și cele mai noi jocuri apărute. Este făcut special pentru împătimiții de jocuri pe calculator. El face parte dintr-o serie, ASUS Republic of Gamers care include de asemenea periferice, precum setul asta de căști capabil să redea sunetele cu o claritate de exceptie, sau monitoare. Monitorul il am acasa la București. Nu l-am luat cu mine pentru că e destul de mare. Are o diagonală de 27” si este iluminat cu LED-uri. Dar pe cât este de mare, pe atât este de performant. Suportă  plăcile grafice 3D prin HDMI 1.4 și are de asemenea un emițător infraroșu ca să nu mă mai încurc în fire la birou. Si ca sa-ți demonstrez cat de performante sunt produsele Asus ROG, pune-ți căștile și ochelarii aștia si așează-te aici lângă mine.


....după 2 ore:


- Hai Florico! Acum nu mai e treabă de făcut?
- Stai bade Ioane, mai lasă-mă puțin că sunt în mijlocul acțiunii acum.

Concluzia? Produsele Asus ROG sunt atât de bune că provoacă dependență!


Acest articol participa la Superblog 2011.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu