8 octombrie 2011

Puterea magica a sunetului



Vara este anotimpul meu preferat, este perioada in care simt ca am cea mai mare libertate, perioada in care simt ca nimic nu ma poate opri, perioada in care ma relaxex, in care calatoresc, in care ma distrez. Vara e anotimpul in care renasc. Stiu...e o nebunie... de obicei primavara ar trebui sa-mi dea senzatia asta. Dar nu....eu m-am nascut in luna lui cuptor asa ca ador canicula, ador lanurile de grau gata sa fie cultivate, ador fluturii care zboara dezorientati printre oamenii grabiti, dar mai ales, iubesc vara pentru ca vara merg la mare. Sunetul marii imi aminteste de primul sarut si ma face sa simt de fiecare data fluturi in stomac.

Vara asta n-am apucat sa vad marea...n-am apucat sa ma bucur de soare, de nisipul fierbinte, de apa calda si de valurile mari. N-am apucat sa simt nisipul troznind sub greutatea corpului meu, sa ma bucur de un rasarit de soare pe malul marii sau de un foc de tabara pe plaja asa cum fac in fiecare an. Si toate astea pentru ca am invatat, am invatat, am invatat...toamna ma astepta nerabdatoare cu o admitere la master.


Si iata-ma in toiul verii la biblioteca facultatii, inconjurata de carti si cu gandurile departe. Pe fundal se auzea o muzica ambientala. Se auzeau valurile marii....
Eram pe malul marii si ascultam valurile cum se sparg de mal. Simteam bucurie, relaxare, iubire si armonia, toate la intensitate maxima. M-am ridicat si am inceput sa ma plimb pe plaja. Auzeam nisipul toznind sub pasii mei si imi placea ce aud.O voce familiara imi rostea numele. Era iubitul meu care ma astepta cu micul dejun pe terasa casei noastre, casa din visurile mele. Am alergat spre el..... insa o alta voce necunoscuta se aude departe...
- Domnisoara?! Ce faci, visezi cu ochii deschisi? Biblioteca se inchide in curand. Trebuie sa predai cartile.
Da...eram tot acolo..la biblioteca, inconjurata de carti, iar pe fundal se auzea aceeasi melodie...cantecul marii. Parea atât de real incat nu-mi venea sa cred. Fara sa stau pe ganduri am intrebat de unde se aud aceste vibratii incantatoare care imi mangâie auzul. Foarte mandra.. doamna bibliotecara mi-a spus de noua lor achizitie.. un laptop Asus N55 capabil sa redea sunetele cu o precizie si o claritate incredibila.


- Wow..aceste sunete sunt un adevarat festin pentru mine.

-Stiu..toata lumea se intreba ce tehnologie „venita din viitor” folosim. Dar nu...sunt doar laptopurile ASUS din gama N raspunzatoare de aceste vibratii divine. 


- Bine, bine..dar cum este posibil? Ce au laptopurile ASUS fara de alte laptopuri? intreb eu si mai curioasa.
- Hmm...cei de la Asus au reusit sa sparga barierele prin asocierea vestitelor tehnologii Bang & Olufsen ICEpower si AsusSonicMaster imbinate cu maiestrie de cei mai buni specialisti in domeniul audio. Totul a fost gandit pana in cele mai mici detalii pentru ca noi sa ne bucuram de cele mai spectaculoase acorduri muzicale, cele mai clare si mai intense sunete. Si pentru ca totul sa fie perfect, Asus N55 si N75 vin echipate cu un mini-subwoofer capabil sa redea si cele mai joase frecvente. Acesta este secretul! Asus crede in magia sunetului, iar acest lucru se reflecta tehnologia de ultima generatie cu care au fost dotate laptopurileAsus N55, respectiv N75.






Acest articol participa la Superblog 2011.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu