18 octombrie 2010

Fashionista

În primul rând trebuie să spun că site-urile de cumpărături online sunt o adevărată binecuvântare atât pentru femei, dar mai ales pentru bărbați. Acum Ea se poate bucura de o sesiune de shopping în compania Lui fără să-l mai audă cum bombăne că s-a plictisit, că-l dor picioarele, că nu mai poate etc. Astfel, chiar și în timpul unui meci de fotbal, când El nu-și dorește decât să ia telecomanda-n mână și să îmbrățișeze fotoliul, Ea îl poate „căra” prin magazinele virtuale. Doamnelor, ce vrem mai mult de atât? Avem moda doar la un click distanță. Ce rost are să ne rupem picioarele prin 10 magazine să luăm o bluză când putem să dăm doar câteva click-uri pentru aceeași bluză.

Mulți sunt sceptici în privința e-cumpărăturilor însă cele mai multe magazine virtuale dau posibilitatea ca în 10 zile să returnezi produsul dacă acesta nu este pe măsura așteptărilor tale. Un astfel de magazin online este și TaraFashion. Îndrăznesc să spun că acest magazin online este un adevărat paradis al femeilor, mai ales că aproximativ 99% din produse se adresează lor.
Tarafashion este o adevărată terapie pentru fericire atât pentru tine cât și pentru portofelul tău prin ofertele și promoțiile zilnice și săptămânale. De exemplu, în perioada 16-18 octombrie 2010 la comenzile finale de minimum 150 ron primești 20 % discount și transport gratuit, iar la o comandă de cel puțin 420 ron primești cadou o rochie. Totuși să nu cumva să credeți că aceasta este singura promoție. Tarafashion te îți încântă simțurile zilnic cu o multitudine de oferte . Tu trebuie doar să fii atentă. Dacă nu ai timp să accesezi site-ul în fiecare zi, poți primi ultimele noutăți prin email dacă te abonezi la newsletter. Ahh să nu uit..pentru această scurtă operațiune primești un cupon de reducere de 10 ron, iar dacă îți creezi un cont primești discount de 30 de ron la orice produs cumpărat. Nu-i așa că e minunat? Cine este atât de norocos încât să primească un voucher de 40 de ron în 5-10 minute?

Pentru că cei de la Tarafashion se gândesc la timul clientului, au introdus operațiunea de căutare avansată.
 Dacă știi exact ceea ce cauți, ai posibilitatea de a cauta după categorie, culoare, mărime, stil sau preț. În cazul în care nu prea le ai cu asortatul, cei de la Tarafashin te ajută să-ți alegi o întreagă ținută fără prea multă bătaie de cap prin secțiunea de colecții complete. De asemenea, dacă te-ai plictisit de atâtea click-uri, poți să descarci catalogul Tara în care găsiți de la preț până la tipul de material din care este confecționat produsul ales.

În cazul în care ai vreo nelămurire cu privire la produsele pe care vrei să le achiziționezi,  poți să intrii între anumite ore, în legătură o persoană autorizată prin livechat.
Ahhh...să nu uit! Dacă te strânge buzunarul, Tarafashion ți-a pregătit o secțiune de outlet, adică haine la cele mai mici prețuri posibile. Asta denotă faptul că acest magazin nu se adresează exclusiv celor care nu au ce face cu banii. Astfel, în cazul în care cauți să faci cumpărături într-un mod plăcut și accesibil, Tarafashion este una dintre cele mai bune alegeri.

Cât despre designul site-ului, cred că unui bărbat i s-ar părea prea încărcat, însă femeile exact de asta au nevoie: o „lume” colorată și burdușită de fashion.

Și pentru că așa  cum spune și faimoasa creatoare de modă Coco Chanel „moda nu este ceva care exista numai in rochii; moda este in cer, pe strada, moda este legata de idei, de viata, de tot ceea ce ne inconjoara”, Tarafashion ți-a pregătit și un blog în care poți găsi de la ultimele tendințe pâna la cele mai simple lucruri despre viață.

Pentru o FashionDiva :



Acest articol participă la etapa nr. 11 din cadrul concursului Superblog

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu