27 octombrie 2010

Prietenul la nevoie se cunoaște!

Este cert! Criza financiară ne-a lăsat pe majoritatea dintre noi doar cu vântul prin portofele. De câteva luni..cum aprinzi televizorul vezi numai știri triste despre oameni care nu mai au nici după ce bea apă. Este trist! Salariul minim pe economie abia dacă îți ajunge să-ți plătești facturile. Despre oamenii care nu dispun nici măcar de un salariu minim, nici nu mai vorbesc! Dar asta este...pe timp de criză bogații se îmbogățesc, iar săracii sărăcesc.

Adevărul este că, acum ceva timp, se preconiza pe toate posturile de știri că se apropie un viitor foarte sumbru în sensul că toate se vor scumpi, oamenii nu vor mai avea bani să cumpere și multe dintre firmele mici și mijlocii vor ajunge să dea faliment. Realitatea nu este prea departe de aproximările făcute, dar știți de ce? Știți de ce mai are românul speranța că mâine va fi mai bine sau cel puțin la fel ca azi? Nu datorită lor, celor de la putere care taie salariile fără discernământ...ci lor...celor care se gândesc la client, celor care se gândesc că nu poți întreține o familie doar cu șapte milioane și câteodată chiar mai puțin.

Așa cum ne-a obișnuit, Hypermarketul Real s-a gândit și de această dată la clienții săi și a introdus promoția prețurilor mici. Aceasta constă în aproximativ 300 de produse de bază alimentare precum ulei, făină, ulei, orez, mălai, paste fainoase , legume si fructe, carne tocata, carne de pui,  mezeluri, lactate si brânzeturi , dar și produse nealimentare în special cele care asigură nevoile de bază ale consumatorilor.

 Stați liniștiți...nu vă alarmați...nu trebuie să scotociți prin tot magazinul pentru a găsi aceste produse pentru că ele sunt semnalizate corespunzător. De asemenea, nici nu trebuie să dați fuga imediat să faceți cumpărături pentru că această promoție nu este una temporară ca în cazul promoțiilor periodice.

Nu degeaba acest hypermarket se numește Real! Este cât se poate de ancorat în realitate spre deosebire de alte magazine concurente care își văd de prețurile lor fără să-i intereseze dacă oamenii nu-și permit să mai cumpere. Gândiți-vă numai puțin ce ați fi făcut dacă erați singuri pe lume și n-ar fi fost nimeni să vă sprijine? Ce s-ar fi ales de voi dacă nu aveați un acoperiș deasupra capului sau niște părinți care să vă susțină la bine si mai ales la rău? Exact așa se întâmplă și acum. Ce s-ar fi întâmplat dacă nimănui nu i-ar fi păsat că nu ne mai ajung banii pentru mâncare? Ce s-ar fi ales atunci de noi?

Consider că astfel de programe, de genul celui de la Real, aduc o rază de lumină în viața celor care muncesc doar să trăiască de pe-o zi pe alta. Consider că prin astfel de programe oamenii mai îndrăznesc să spere. Prin astfel de programe oamenii își pot hrăni copii și pot trăi o viață decentă, iar lista de beneficii pe care le au clienții poate continua. Însă aceste promoții nu sunt bune numai pentru client ci și pentru brand. Un client mulțumit, nu numai că devine un client fidel și se va mai întoarce în nenumărate rânduri să facă cumpărături, dar își vor trimite și toți prietenii la cumpărături. Oamenii vor observa imediat că lanturile de magazine Real sunt cât se poate de ancorate în realitate și încearcă pe cât posibil să își sprijine clienții prin toate mijloacele, iar acest lucru nu face decât să crească imaginea brandului.

Eu sunt o personă foarte sufletistă de felul meu și câteodată mă simt foarte prost când îmi dau seama că șifonierul meu bubuie de haine, în timp ce sunt o grămadă de oameni care nu au ce pune pe masă sau mai rău, nu au un acoperiș deasupra capului și încerc să-i ajut cât pot de mult.Din păcate eu nu pot să-i ajut decât pe cei care cer. Însă Real îi poate ajuta și pe cei care au nevoie de ajutor însă preferă să tacă și să se chinuie așa cum pot. De aceea, vreau să mulțumesc Realului pentru inițiativa pe care o are...de fapt pentru inițiativele pe care le are pentru că face un mare bine oamenilor...iar recunoștiinta pe care o poartă clienții le va aduce mai devreme sau mai târziu și mai multă prosperitate!

Dacă ar fi să aduc o idee de îmbunătățire a acestei campanii ar fi să propun întroducerea mai multor produse în această promoție. Dar dacă acest lucru nu se poate, eu zic să fim mulțumiți cu ce avem (pentru că nemulțumitului i se ia darul) și să ne arătăm recunoștiința devenind clienți fideli pentru că Real fără egal este întradevăr un prieten adevărat care își dă toată silința să ne fie nouă mai bine!

Felicitări...oamenii chiar aveau nevoie de un sprijin pentru a uita de griji! Real fără egal este cel mai mare ajutor pentru buzunar!



Acest articol participă la etapa nr 17 din concursul SuperBlog.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu