13 octombrie 2010

Breakfast @ McDonald's

Azi mi-am început ziua la 6, nu pentru că îmi place să mă trezesc cu noaptea-n cap, ci pentru că în orarul meu scria cu majuscule că am cursuri de la 8. Nu...înainte nu ma trezeam cu o oră înainte să plec, dar acum cu noul membru al familiei trebuie să fiu foarte atentă, pentru că are prostul obicei să-mi boteze camera atunci când nu-l scot afară la timp. În fine...pentru că stau în codru, informația precum că s-a schimbat orarul, s-a speriat de drumul lung pe care-l avea de parcurs și n-a mai venit. Și uite așa am pierdut eu 2 ore aiurea prin București, când patul mă implora cu lacrimi în ochi să nu-l părăsesc.

 Dar, dacă stau bine să mă gândesc, n-am pierdut timpul aiurea. Am aflat chestii destul de interesante. Unul dintre ele ar fi că mai nou, cei de la Mc au ajuns să ne impună ce să mâncăm. Adică, astăzi, de dimineață, în drumul meu grăbit am văzut așa în colțul ochiului cum oferta aia de 10 lei de la Mc îmi face semn. Bineînțeles că nu puteam să refuz, așa că m-am grăbit entuziasmată la casă. Dar ca să vezi...era prea de dimineață. Ca să înțelegeți mai bine, de dimineață, când se deschide fast-food-ul, și până la ora 10 nu ai dreptul să comanzi decât mâncare pentru dimineață, gen omletă, fresh sandwich și alte chestii nou apărute. Apoi de la 10 până seara, poți să-ți alegi din meniurile cu care ei ne-au obișnuit până acum, dar să nu te gândești să ceri omletă sau breakfast stuff că nu-ți dau nici dacă mori de poftă. Mi se pare aberant să nu poți să mănânci ceea ce vrei și ți se impune un anumit tip de mâncare în funcție de oră. 

Frate, voi aștia de la Mc nu știți proverbul CLIENTUL NOSTRU, STĂPÂNUL NOSTRU? Lăsați omul să mănânce un BigMc dimineața, sau o omletă seara dacă asta își dorește.

5 comentarii:

  1. M-am distrat citind, la partea cu trezitul dimineata te inteleg perfect, ma trezesc de la 6,45 pana la 7,00 si mai motai pe unde apuc, imi place sa "fur" minute de somn. :))
    Cat despre Mec, eu una cu greu am renuntat la Happy Meal =))

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate nu ti-ai dat seama... dara stia de la Mac iti doreau doar binele :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Alex: sunt sigura ca toate produsele sunt "100% naturale". :))...insa practic ei ma 'ajuta', cum zici tu, impunandu-mi. Ar putea sa ma sfatuiasca, iar eu sa am posibilitatea sa aleg.

    Sau mai degraba, daca ar vrea cu adevarat sa ma ajute ar inchide toate fast-food-urile :))

    RăspundețiȘtergere
  4. măcar să fie ca la Ikea, cu cafea gratis dimineaţa. parcă aşa era, nu?

    RăspundețiȘtergere
  5. Hmm ...nu știam de omletă la micul dejun. Se poate mânca așa ceva la Mc ?

    RăspundețiȘtergere