12 octombrie 2010

În cele din urmă, tot femeia conduce

Moare toată lumea de pe pământ și se duce în rai. Dumnezeu vine și spune:
"Vreau ca barbații să formeze două cozi. Una pentru barbații care în timpul vieții și-au dominat nevestele și una pentru barbații care au fost dominați de ele. Iar femeile să plece cu sf. Petru."

Zis și facut, când Dumnezeu se uita din nou, femeile plecaseră și bărbații formaseră două linii.

Coada barbaților dominați de neveste avea 100 de km, iar în coada barbaților care își dominaseră nevestele, era un singur om.

Dumnezeu se enervă: "Barbaților, ar trebui să vă fie rușine. V-am creat după chipul și asemănarea mea și v-ați lăsat ținuți sub papuc. Priviți-l pe singurul meu fiu care a știut să stea drept și m-a făcut mândru de el. Învățați de la el! Spune-le fiul meu, cum ai reusit să fii singurul bărbat din această coadă?"
Iar barbatul răspunse:
"Nu știu, nevastă-mea m-a pus să stau aici."



5 comentarii:

  1. ferice de femeile care fac curatenie prin apartamente si cladiri ... ele isi cunosc rolul foarte bine ... va fi rau de cele care ocupa posturi cheie in politica ... lupta este ptr. barbati ... ferice de barbatii care nu au facut copii inca cu asemenea parlament si guvern in ROMANIA !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. te-am adaugat si eu in blogroll. mult succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  3. ştiam gluma asta de ceva timp dar chiar o uitasem acum :)) abia la sfârşit am realizat că ştiam :))

    off-topic: ai putea să scoţi verificarea aceea de cod? e mai uşor fără ea mai ales că apare abia după ce dai "postaţi un comentariu". iar eu, fiind obişnuită fără cod sau cu codul imediat sub căsuţa de comentariu, după ce dau "postaţi un comentariu", dau direct la pagina anterioară ca să continui cu lectura blogului, aşa că nu scriu codul şi nu apare comentariul :(

    RăspundețiȘtergere