15 octombrie 2010

Nu exista povară care să nu-ți poată da aripi

De ziua mea, o bună prietenă pe care o vad foarte rar din păcate, mi-a făcut cadou o super carte pe care vi-o recomand cu căldură tuturor celor care sunteți pasionați de dezvoltare personală. Cartea se numește „Noi mesaje de la Univers” și este scrisă de Mike Dooley. Ceea ce își propune autorul este să le arate cititorilor carții sale cât de deosebiți sunt și câte lucruri pot face atunci când își doresc. Este a doua oară când o citesc deși niciodată nu am răbdare să citesc o carte încă o dată.

Sentimentul care mi-a rămas după prima citire a fost că Eu sunt Universul, adică din mâinile astea două aparent firave pot ieși multe, mai multe decât poate oricine să ducă, iar dacă-mi pun și mintea la contribuție, ei bine atunci pot să mut și munții din loc, dacă asta îmi propun.

Pentru a vă trezi și mai mult interesul, o să vă citez unul dintre mesaje. Probabil o să mai primiți articole pe parcurs cu câte un mesaj din această carte pentru că sunt prea puternice și ar fi păcat să le țin doar pentru mine.

„ Trebuie să-ți mărturisesc că unul dintre cele mai grozave lucruri atunci când ești Universul este acela că știi absolut tot. Hmm, mai e și faptul că poți îndeplini orice dorință. Îmi place de asemenea că sunt etern. Și că nu am limite. Că pot crea lumi întregi printr-un simplu gând.Că știu că realitatea se manifestă exact așa cum trebuie. Că am totul, sunt totul și pot face orice. În plus îmi place la nebunie să fiu în permanență îndrăgostit și să fiu iubit.

Tu ce îmi poți mărturisi?
Cum e să fii un Univers întreg?”
Mike Dooley, Noi mesaje de la Univers       



Dacă vreunul dintre cititorii acestui articol a citit această carte sau alte cărți de genul acesta este rugat să nu le țină doar pentru el și să lase în pagina GÂNDURI o mică recenzie. Mulțumesc anticipat :)

3 comentarii:

  1. Am citit PREA MULTE cărți de acest gen. Sunt cărți foarte bune DAR dacă rămâi doar la stadiul de citit și atât, fără să aplici ZILNIC ceva din ceea ce ai citit, nu prea ai făcut mare lucru. Crede-mă.

    RăspundețiȘtergere
  2. Normal Roxana. Ceea ce ai spus tu se aplica nu numai in cazul cartilor. Daca ai invatat ceva indiferent din ce sursa, daca nu aplici lucrul respectiv se considera ca nu stii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna, ati castigat credite pe FalvoRotarylBids, am nevoie de adresa dvs. de email pentru a vi le trimite. :)

    RăspundețiȘtergere