3 octombrie 2010

Tehnologia 3D

       Ultima modă în materie video (specialitatea Asus) este tehnologia 3D. Anumite știri apărute la TV au ridicat semne de întrebare tatălui meu, care nu prea înțelegea, ce înseamnă 3D!? Gândindu-mă la o explicație simplă i-am răspuns în felul următor: Tată, tehnologia 3D permite obiectelor să iasă în relief, cu ajutorul unui monitor special ce rulează un material video filmat de două camere în același timp, dar din unghiuri diferite, și ajutorul ochelarilor speciali care separă imaginile permițând astfel diferențierea mai multor obiecte într-un cadru video.
De altfel în materie de jocuri laptopul/pc-ul cu funcție 3D creează o imagine foarte realistică ce captivează mintea și mai mult în lumea virtuală. 
La sfârșit, concluzia trasă de tatăl meu: ,,AAA...adică poți să vezi după colț! 


Mda... pot spune că poți să ,,vezi după colț" cu noua tehnologie implementată de ASUS prin laptopul G51J 3D / G51JX 3D sau prin monitorul 3D Full HD VG236H, jocurile și filmele vor fi mai atractive și te vor face prin urmare să pierzi și mai mult timp pentru a-ți satisface libertatea imaginației. Poți trăi cu adevărat în această lume virtuală creeată de tehnologia ASUS si nVidia. 


 Just a Superblog

Un comentariu: