25 octombrie 2010

Un weekend excepțional

Pe lângă faptul că ador zilele libere în care pot să mă relaxex în voie fără să am vreo sarcină de îndeplinit, weekendul care tocmai a trecut a fost minunat din mai multe motive. În primul rând am avut impresia pentru câteva zile că a venit primăvara. A fost un soare extraordinar de care m-am bucurat la maxim. Bineînțeles că, fiind așa o vreme frumoasă nu puteam să ratez o ieșire în parc..de fapt mai multe ieșiri pentru că tot weekendul l-am petrecut în Cișmigiu- parcul oamenilor îndragostiți după părerea mea.

Darrrr...acest weekend nu a fost special numai pentru mine, ci și pentru Jimmy care a văzut pentru prima dată ce este în afara curții. L-am plimbat peste tot...a fost până și cu metroul :D...Ar fi trebuit să-l botez Happy pentru că este atât de simpatic încât atrage toate privirile și ajunge să-i facă să zâmbească până și pe cei mai morocănoși oameni.

Așadar și prin urmare, eu m-am bucurat la maxim de aceste clipe însorite. Chiar aveam nevoie de așa o relaxare totală. Dacă ar fi fost după mine aș fi oprit timpul și n-ar mai fi venit niciodată ziua de luni care ne-a adus aminte că suntem în luna octombrie.

Sper că și voi ați avut un weekend superb! Dacă nu, haideți să vă arăt niște poze cu Happy Puppy să vă aducă zâmbetul pe buze.















Un comentariu: