14 octombrie 2010

Vicii

Numele meu este Claudia și sunt plină de vicii.

Bunăăă Clauuddiaa!

 Cea mai mare problemă a mea este că fumez zâmbete, și fumez prea multe. Cel puțin trei pachete de zâmebte pe zi! Banii nu sunt o problemă, pentru că zâmbetele sunt gratis. Se dau peste tot, și câteodată primești în cantități mai mari decât ceri.

Mai mult, mă trezesc foarte greu dimineața. Dar dacă beau niște gânduri bune într-o ceașcă nici prea mică nici prea mare îmi revin la normal. La normalul meu...pentru că nu mă pot pronunța în privința normalului vostru. Sunt dependentă. Știam că acest lucru provoacă dependență, dar m-am gândit că sunt puternică și pot să mă las oricând. Poate aș putea să mă las, că ambiția curge cu găleata prin venele mele, dar mă complac în situația asta. Ceea ce mă îngrijorează de fapt este că beau gândurile bune pe burta goală și câteodată le mai combin și cu un pachet de zâmbete. Mi-a zis un amic că așa îți începi cel mai frumos dimineața.

Mai am și altă problemă. Îmi place să fiu high. Drogul meu favorit este iubirea. Aș vrea să fiu high mai mult decât sunt dar cateodată dau peste lucruri care mă trezesc din starea de euforie. Și asta mă scoate din minți. Vreau să fiu high 24 de ore pe zi.

În orice caz, am venit aici pentru că de fapt sunt deprimată, sunt optimist de deprimată. Mă simt ca o oaie neagra într-un grup de oi albe. Eu ador să stau printre oameni, să am mulți prieteni și să vorbim tot ce ne trece prin cap. Dar de când am atâtea vicii, toți mă izolează, ca și cum aș avea o boală contagioasă. Nu îi înțeleg, le-am spus de atâtea ori că viciile mele nu îi afectează în niciun fel, dar lor le e prea frică să nu cumva să-i influențez să devină ca mine.

Mulțumesc că mi-ați ascultat/citit problemele. Sper să împrumutați și voi măcar unul dintre aceste tre vicii. Stați liniștiți, provoacă dependență doar într-un sens bun! Deci, luați-le cu încredere și renunțați la celelalte „vicii rele” pe care le aveți!

3 comentarii:

  1. Zambetul e fata mea, rasul - caracterul meu, bucuria - viata mea, viata mea - fericirea mea :D:D:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Zambete, e bine ca mai dai peste asa ceva, pentru ca oamenii din ziua de azi merg morocanosi pe strada si nu mai stiu sa zambeasca.

    RăspundețiȘtergere
  3. Copii mici ne salveaza, ei zambesc neconditionat si ajuta la pastrarea viciilor. :)

    RăspundețiȘtergere